Antena Meniu Search
x

Video Jaf spectaculos la un magazin Louis Vuitton din California. 11 hoți au dat buzna peste vânzători și aproape că au golit magazinul

Vânătoare de oameni în California, unde polițiștii caută de câteva zile autorii unui jaf de proporții la un magazin Louis Vuitton. 11 hoți au reușit să fugă cu genți în valoare de peste 100.000 de dolari.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2021, 14:57

Poliția a declarat că incidentul s-a produs luni în jurul orei 17:30 la un centru comercial din Palo Alto, la aproximativ 30 de mile sud de centrul orașului San Francisco. Potrivit polițiștilor, hoții au luat cu asalt magazinul, au smuls 36 de genți și s-au făcut nevăzuți în doar câteva minute.

Hoții erau tineri în jur de 20 de ani, după cum au declarat martorii

„Au ieșit rapid din magazin, au fugit prin mall și au fugit cu cinci vehicule înainte de sosirea poliției”, potrivit poliției din Palo Alto

Un martor a fotografiat un suspect în timp ce fugea cu unele dintre gențile furate în brațe, a spus poliția. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii au descris suspecții - care purtau toți măști- drept bărbați și femei de culoare, posibil la vârsta adolescenței sau având în jur de 20 de ani. Suspecții nu au rănit pe nimeni și nici nu au folosit arme în timpul presupusului furt, au adăugat autoritățile. 

Hoții au fugit cu cinci mașini

Potrivit martorilor, hoții au fugit cu un Lexus gri, un SUV Infinity gri, un Audi alb, un Hyundai negru cu patru uși și o Honda roșie cu două uși.

Videoclipul de supraveghere al incidentului nu a fost încă difuzat de polițiști, care au distribuit marți două fotografii ale unui suspect.

Poliția din Palo Alto a declarat că un caz similar a avut loc la un magazin Neiman Marcus din oraș luna trecută, deși vehiculele utilizate în incident au fost diferite.

În timpul furtului din 19 mai, un grup de cel puțin 10 suspecți au intrat în magazinul deschis și au luat 43 de genți de mână, evaluate la peste 150.000 de dolari, a spus poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Jaf spectaculos la un magazin Louis Vuitton din California. 11 hoți au dat buzna peste vânzători și aproape că au golit magazinul