Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez, moment emoţionant alături de mama ei la concertul caritabil "Vax Live". Evenimentul a strâns 302 milioane de dolari

Peste 300 de milioane de dolari atât au strâns organizatorii concertului caritabil Vax Live. Evenimentul ţinut în faţa a mii de angajaţi din linia întâi a adunat laolaltă artişti, actori sau politicieni.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 16:59

Banii strânşi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea şi distribuirea vaccinurilor în ţările sărace din lume. Spectacolul a marcat şi primele apariţii televizate ale ducilor de Sussex, Harry şi Meghan după interviul controversat cu Oprah. 

Momente memorabile la concertul Vax Live

A fost un spectacol cum nu s-a mai văzut în California de la debutul pandemiei. Câteva mii de angajaţi din prima linie, vaccinaţi şi cu măşti de protecţie pe feţe au privit cu entuziasm artiştii care au urcat rând pe rând pe scenă şi s-au întrecut în momente memorabile.

Jennifer Lopez a interpretat un cântec de leagăn şi a chemat-o pe scenă pe mama sa, în vârstă de 75 ani, să îi cânte piesa ”Sweet Caroline” aşa cum o făcea în copilărie, schimbând însă numele Caroline cu numele ei, Jennifer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legendarul vocal al celor de la AC/DC, Brian Johnson, a acceptat invitaţia celor de la Foo Fighters şi a creat o atmosferă incendiară şi la 73 de ani. Pe scenă a urcat şi Prinţul Harry.

Prinţul Harry: Seara aceasta este un omagiu adus tuturor celor de aici, angajaţii din prima linie din audienţă şi milioanelor de eroi din prima linie din lumea întreagă.

Soţia sa, Meghan, a rămas în casa din California, de unde a vorbit despre dificultăţile pe care le-au avut de înfruntat în plus femeile în perioada pandemiei şi necesitatea egalităţii între sexe.

Meghan Markle, actriţă: Eu şi soţul meu suntem încântaţi să ne mărim curând familia cu o fiică. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate femeile tinere şi fetele de pe glob care trebuie să primească abilitatea şi susţinerea de a ne conduce mai departe.

Preşedintele american şi soţia sa au îndrumat oamenii de pretutindeni să se vaccineze pentru a accelerea revenirea la normalitate: "Vaccinurile sunt sigure. Vă promit că sunt sigure. Funcţionează! Aşa că duceţi-vă să vă vaccinaţi şi ajutaţi-ne pe noi toţi să ne întoarcem la vieţile şi oamenii pe care îi iubim"

Mesaje similare au transmis şi Papa Francisc, Emmanuel Macron sau Ursula Von der Leyen.

Evenimentul din California a strâns 302 milioane de dolari şi a depăşit aşteptările organizatorilor care vor putea achiziţiona peste 26 de milioane de doze de vaccin pentru a fi distribuite ţărilor sărace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Jennifer Lopez, moment emoţionant alături de mama ei la concertul caritabil "Vax Live". Evenimentul a strâns 302 milioane de dolari