Antena Meniu Search
x

Joe Biden vrea să candideze la al doilea mandat la Casa Albă, în cazul în care candidează Trump

Joe Biden se declară şi mai motivat să candideze pentru un al doilea mandat la Casa Albă, în cazul în care candidează şi Donald Trump.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 12:39

Joe Biden
Joe Biden vrea să candideze la al doilea mandat la Casa Albă, în cazul în care candidează Trump - Shutterstock

Preşedintele american Joe Biden a mărturisit că, în eventualitatea în care Donald Trump va candida din nou pentru fotoliul Casei Albe în 2024, ar fi şi mai hotărât să candideze la al doilea mandat. Întrebat într-un interviu acordat ABC News dacă va candida din nou, Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a răspuns: 

”Da, dar, ascultaţi, eu sunt cineva care respectă mult destinul (...). Dacă voi fi sănătos ca acum, dacă am o sănătate bună, atunci voi candida din nou”, a declarat el.

Joe Biden, intenţionează să candideze din nou l alegerile din 2024

Întrebat de gazda emisiunii dacă acest lucru va însemna să îl înfrunte din nou Pe Donald Trump, în vârstă de 75 de ani, Joe Biden a răspuns zâmbind: ”încercaţi să mă tentaţi”.

Pe acelaşi subiect

”Bineînţeles. De ce n-aş candida împotriva lui Donald Trump, dacă el candidează? Asta ar creşte şansele să candidez”, a declarat preşedintele democrat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Trump continuă să susţină - fără fundament - că alegerile prezidenţiale din 2020 în care a fost înfrânt de către Joe Biden au fost ”frauduloase” şi că i-au fost ”furate”, relatează news.ro. Miliardarul republican, ai cărui susţinători au atacat Capitoliul la 6 ianuarie, cu scopul de a împiedica certificarea victoriei rivalului său democrat, a sugerat în ultimele luni că ar putea candida la al doilea mandat.

Joe Biden, a cărui vârstă înaintată alimentează unele speculaţii cu privire la o candidatură în 2024, a anunţat deja că intenţionează să candideze din nou dacă sănătatea i-o va permite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Joe Biden vrea să candideze la al doilea mandat la Casa Albă, în cazul în care candidează Trump