Antena Meniu Search
x

Jurnalista înjunghiată în redacţia unui post de radio din Moscova a fost operată şi e acum în comă indusă

Viaţa ei nu e, totuşi, în pericol. Atacatorul, un bărbat de 48 de ani, susţine că a fost "agresat sexual prin telepatie" de către jurnalistă.

Vezi și

Viaţa ei nu e, totuşi, în pericol. Atacatorul, un bărbat de 48 de ani, susţine că a fost "agresat sexual prin telepatie" de către jurnalistă.

Tatiana a fost atacată şi rănită grav în redacţia postului de radio Ecoul Moscovei, în plină zi. Agresorul a stropit agentul de securitate al clădirii cu gaz iritant şi a urcat apoi 14 etaje pentru a-şi găsi victima. 

Alexei Venediktov, redactor şef la "Ecoul Moscovei": "Ştiind foarte bine unde merge, a venit aici, a intrat în cameră şi a înjunghiat-o pe Tatiana cu un cuţit, în gât."

Bărbatul a fost, până la urmă, oprit de agenţii de securitate şi predat autorităţilor. Jurnalista a mers pe propriile picioare până la ambulanţă. Este internată într-un spital din capitala Rusiei şi se află, acum, din fericire, în afara pericolului. Atacatorul ei, un israelian în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut.

Anchetatorii ruşi au fost însă uimiţi să afle motivul atacului. Bărbatul susţine că jurnalista îl agresa telepatic încă din 2012.

Ecoul Moscovei, unde lucrează Tatiana, este primul post de radio liber, înfiinţat înaintea căderii Uniunii Sovietice. Deşi a fost cumpărat ulterior de cel mai mare producător de gaze naturale din lume, a rămas cel mai important canal de radio independent.

Nu de puţine ori, jurnaliştii de acolo au primit ameninţări cu moartea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Jurnalista înjunghiată în redacţia unui post de radio din Moscova a fost operată şi e acum în comă indusă