Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Kamala Harris ar avea 3 puncte avans față de Donald Trump, în cel mai recent sondaj CBS

Alegeri SUA 2024. Începe sprintul pentru Casa Albă. Congresul Partidului Democrat a luat startul la Chicago. Kamala Harris va accepta oficial nominalizarea partidului în cursa pentru Biroul Oval joi, o zi deja de neuitat pentru ea: sărbătorește 10 ani de căsnicie. 

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 21:59

Kamala Harris a ajuns la Chicago purtată de un val de entuziasm. Seria discursurilor va fi deschisă de Joe Biden, urmat de Barack Obama și Bill Clinton, plus legendarele voci ale Americii, John Legend și Julia-Louis Dreyfus. Kamala Harris şi Tim Walz - nominalizat vicepreședinte - își vor prezenta planurile pentru reducerea inflaţiei şi a violenţelor comise cu arme de foc. Partenerii lor de viaţă vor urca pe scenă pentru a-i descrie dintr-o perspectivă foarte personală. 

"Vor fi prezentate biografiile candidaţilor. Oamenii vor putea să înţeleagă cine sunt, nu doar ce politici reprezintă. Este foarte important, mai ales pentru votanţii nehotărâţi, la finalul campaniei. Adesea, trăsăturile de caracter ale candidaţilor îi ajută să se decidă", a explicat Todd Belt, analist politic.

Soțul Kamalei Harris a deschis deja cutia cu amintiri personale

Vezi și

Peste trei zile aniversează un deceniu de la căsătorie. 

Pe acelaşi subiect

50.000 de oameni sunt aşteptaţi în public pe durata convenţiei democrate în timpul căreia Kamala Harris va accepta, oficial, nominalizarea. Congresul este organizat pe arena United, unde joacă celebra echipa de baschet Chicago Bulls. În afara sălii sunt programate proteste zilnic. La primul au participat mii de oameni care au cerut Statelor Unite să nu mai sprijine Israelul. 

Înainte de a ajunge la Chicago, Kamala Harris a mers cu autobuzul prin Pennsylvania, unul dintre statele cu alegători indeciși. A profitat de ocazie ca să îl atace pe Donald Trump. "Oricine are ca scop să îi doboare pe alţi oameni este un laş!", a spus ea.

Cel mai recent sondaj, realizat de postul de televiziune CBS, arată că Harris are un avans de trei puncte faţă lui Trump. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Kamala Harris ar avea 3 puncte avans față de Donald Trump, în cel mai recent sondaj CBS