Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kamala Harris câştigă Arizona şi Carolina de Nord, potrivit sondajelor. Statul crucial pe care se luptă cu Trump

Cursa electorală dintre Donald Trump şi Kamala Harris din Statele Unite devine din ce în ce mai strânsă. Potrivit celor mai recente sondaje, Kamala Harris își consolidează avansul în statele Arizona și Carolina de Nord, în timp ce Trump conduce în Georgia și Nevada.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 07:54

Ambii se află în acest weekend în Pennsylvania, un alt stat crucial, unde își mobilizează susținătorii și încearcă să câștige teren în sondaje.

Trump va organiza sâmbătă un miting la Wilkes-Barre, în partea de nord-est a statului. Vicepreședinta Harris va efectua duminică un tur cu autobuzul în vestul statului Pennsylvania, cu plecare de la Pittsburgh, înainte de începerea Convenției Naționale Democrate de luni, de la Chicago, potrivit Reuters.

Importanţa statului Pennsylvania pentru cursa prezidenţială

Vezi și

Statul din nord-estul SUA este foarte important pentru candidații la Casa Albă. Începând din 2008, câștigătorul din stat a reușit să ajungă la Casa Albă. Atât Trump, cât și Harris au vizitat statul de mai multe ori fiecare în acest an. De altfel, Trump a fost rănit la ureche în timpul unei tentative de asasinat la mitingul din Butler, Pennsylvania, pe 13 iulie.

Vicepreşedintele Kamala Harris se va alătura probabil preşedintelui Joe Biden pe scena Convenţiei Naţionale Democrate din Chicago, luni, când acesta îi va preda ştafeta de candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie. Biden, care s-a retras din cursa pentru realegere în urmă cu o lună, sub presiunea colegilor democraţi, va ţine un discurs la ora de maximă audienţă a convenţiei, luni seară, pentru a susţine alegerea lui Harris şi înfrângerea fostului preşedinte Donald Trump, candidatul republican.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Kamala Harris câştigă Arizona şi Carolina de Nord, potrivit sondajelor. Statul crucial pe care se luptă cu Trump