Antena Meniu Search
x

Galerie foto Kate Middleton, omagiu pentru Diana la căpătâiul Reginei. Prinţesa de Wales a purtat cerceii soacrei sale, în timpul procesiunilor de la Londra

Prințesa de Wales i-a adus un omagiu miercuri soacrei sale, Prințesa Diana, în timpul evenimentelor care au avut loc la Londra, cu ocazia morţii Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta a ales să poarte cerceii răposatei la procesiunile de la Palatul Buckingham, scrie Daily Mail.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2022, 22:18

Kate, în vârstă de 40 de ani, a decis să poarte cerceii cu perle care i-au fost dăruiți Dianei înainte de nunta ei cu Prințul Charles, în anul 1981. Bijuteriile au fost fabricate de Collingwood şi sugerează acum  o predare de ştafetă emoționantă de la vechea Prințesă de Wales la cea actuală. 

Cerceii purtaţi miercuri de Kate au devenit favoriții Dianei și au fost purtaţi cu mai multe ocazii în ţări precum Australia, Canada și Italia.

Cerceii au un știft de diamant rotund, de care este agăţat un diamant rotund mare și  alte trei rânduri de diamante mici.

Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales. Au fost un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii care era favorită a familiei Spencer. De-a lungul căsniciei sale, fosta prinţesă de Wales a purtat cu mai multe ocazii aceste bijuterii.

Pe acelaşi subiect

Omagiu pentru Prinţesa Diana

Astăzi, Kate Middleton, care a fost numită prințesă de Wales de către Charles al III-lea, când a fost proclamat rege sâmbătă, a purtat cerceii ca un omagiu pentru soacra ei. 

Kate a purtat cerceii de mai multe ori, inclusiv în portretul ei oficial lansat pentru marcarea a celor 40 de ani de la naștere, la începutul acestui an. Prinţesa de Wales a accesorizat perechea de cercei cu o broșă care a aparținut Reginei.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster

Pentru ultima oară, regina Elisabeta a II-a a ieşit pe porţile palatului Buckingham, care i-a fost reşedinţă timp de 70 de ani, unde a primit lideri din toată lumea, şi unde oamenii veneau să o vadă în fiecare an de ziua ei. Le zâmbea din celebrul balcon al palatului, iar oamenii aplaudau. 

În spatele sicriului, au mers pe jos cei patru copii ai reginei, regele Charles, prinţesa regală Anne şi prinţii Andrew şi Edward, urmaţi de nepoţii suveranei, prinţii William şi Harry, care în ciuda divergenţelor, au stat azi unul lângă altul.

Conform tradiţiei, sicriul a fost pus pe un afet de tun. Este acoperit cu drapelul regal, iar pe el au fost puse coroana imperială, sceptrul şi o coroană din florile preferate ale reginei. 

Sicriul suveranei a fost depus pe un catafalc în clădirea Parlamentului, unde timp de patru zile oamenii îi pot aduce un ultim omagiu. Deja cozile se întind pe câţiva kilometri în jurul palatului Westminster şi peste podurile de pe Tamisa. Autorităţile estimează că oamenii ar putea aştepta peste 30 de ore la coadă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, omagiu pentru Diana la căpătâiul Reginei. Prinţesa de Wales a purtat cerceii soacrei sale, în timpul procesiunilor de la Londra