Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lamborghini Huracan confiscat de polițiști direct de pe stradă. Proprietarul le-a spus agenților că nu are bani să-și plătească impozitul, în Marea Britanie

Captură mare pentru poliția din Birmingham, Marea Britanie. Proprietarul unui Lamborghini Huracan, în valoare de aproape 200.000 de euro, a fost nevoit să-și ia rămas bun de la bolidul portocaliu pentru o vreme. Și nu pentru că ar fi încălcat regulile de circulație. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.06.2023, 18:06

Se pare că bărbatul a putut să cheltuiască o avere pe un supercar de cel puțin 700 CP, dar nu a fost la fel de generos când trebuia să achite taxa de drum.

Mulți cai sub capotă, puțini bani în cont

Ofițerii de poliție din Birmingham au confiscat un Lamborghini Huracan, după ce au constatat că proprietarul mașinii nu-și plătise taxele. Agenții rutieri din Soho au povestit, într-o postare pe Twitter, cum a încercat bărbatul să împiedice confiscarea supercar-ului portocaliu. 

"Șoferul mi-a cerut telefonul mobil, pentru a plăti taxa. Apoi a declarat că prietenul său ar fi achitat suma datorată, pentru ca în final să mărturisească faptul că nu și-ar putea permite taxele pe mașină în acest moment", a scris Poliția Rutieră din Soho.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au plecat cu bolidul de lux

Ofițerii au rămas însă netulburați. Proprietarul nu a putut decât să privească lung cum luxosul său Lamborghini este băgat în remorca unui camion și dus la sediul poliției. Bolidul a fost confiscat și este ținut în custodia oamenilor legii până când vor fi achitate obligațiile fiscale. În plus, proprietarul trebuie să achite o amendă uriașă, dar și taxa de recuperare a vehiculului, o sumă totală care depășește cu mult costul taxării anuale a mașinii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Lamborghini Huracan confiscat de polițiști direct de pe stradă. Proprietarul le-a spus agenților că nu are bani să-și plătească impozitul, în Marea Britanie