Antena Meniu Search
x

Luminile celui mai faimos brad din lume au fost aprinse, la New York

Spiritul Crăciunului a pus stăpânire pe New York. Luminile celui mai faimos brad din lume, de la Centrul Rockefeller, au fost aprinse în cadrul unei ceremonii spectaculoase. John Legend şi John Bon Jovi au urcat pe scenă în aplauzele a mii de oameni.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 00:25

Vezi și

Luminile celui mai faimos brad din lume, de la Centrul Rockefeller, au fost aprinse în cadrul unei ceremonii spectaculoase. John Legend şi John Bon Jovi au urcat pe scenă în aplauzele a mii de oameni.

Atmosfera de sărbătoare se simte şi pe marile bulevarde, unde magazinele au amenajat vitrine de poveste.

Steaua din vârful bradului, placată cu 3 milioane de cristale Swarovski

Cu o simplă apăsare de buton, 50 de mii de becuri colorate au luminat uriaşul din faţa centrului Rockefeller. Cel mai spectaculos ornament este steaua din vârful bradului, placată cu 3 milioane de cristale Swarovski. 

Spectacolul luminilor a fost completat de unul muzical. Cel mai sexy bărbat al anului, John Legend, dar şi John Bon Jovi şi Gwen Stefani au cântat în faţa a mii de spectatori. 

"Cred că atunci când creşti, pierzi magia Crăciunului. Dar, aici, o regăseşti, pentru că atmosfera este foarte festivă. Aici se dă startul sezonului de Crăciun şi îmi sare inima de bucurie"

Înalt de 24 de metri şi cântărind 14 tone, bradul a ajuns în New York pe 9 noiembrie tocmai din Florida. Proprietarul, un bărbat de 79 de ani, l-a  plantat în 1959, iar anul acesta l-a donat în scop caritabil. După ce luminiţele vor fi stinse, din lemnul bradului se vor construi locuinţe pentru persoanele defavorizate.

Atmosfera de sărbătoare se simte şi pe bulevardele metropolei. Vitrinele marilor magazine spun, fiecare, o poveste fascinantă de Crăciun. 

Şi la Washington, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a aprins luminile în bradul de la Capitoliu.

Ornamentele care împodobesc uriaşul de 19 metri sunt realizate manual de copiii din New Mexico, de unde vine şi pomul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Luminile celui mai faimos brad din lume au fost aprinse, la New York