Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi tineri revoltaţi au dat foc unui centru de testare Covid, în Olanda

Zeci de tineri revoltați, care protestau pentru introducerea de restricţii nocturne în Olanda, au incendiat o instalație de testare a coronavirusului și au aruncat cu artificii asupra poliției.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.01.2021, 16:25

Vezi și

Centru de testare covid incendiat, în Olanda

Poliția a declarat duminică că a amendat mai mult de 3.600 de persoane la nivel național pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie, care intră în vigoare de la ora 21:00. Autorităţile olandeze au anunţat că au arestat deja 25 de persoane pentru încălcarea restricţiilor sau pentru violență, informează apnews.com.

Incidentul a avut loc în Urk, la 80 de kilometri nord-est de Amsterdam.

Poliția și municipalitatea au emis duminică o declarație în care și-au exprimat furia pentru revolte.

"Acest lucru nu este doar inacceptabil, ci și o palmă dată în special personalului autorității locale de sănătate care face tot ce poate la centrul de testare pentru a ajuta oamenii din Urk", au spus autoritățile locale.

Poliția din Amsterdam se pregătea, de asemenea, pentru un alt protest duminică, trimițând trupe într-o piață unde manifestanții s-au confruntat cu poliția în urmă cu o săptămână.

Municipalitatea orașului a desemnat piața "zonă de risc", o mișcare care a conferit poliției puteri suplimentare pentru a-i dispersa pe manifestanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mai mulţi tineri revoltaţi au dat foc unui centru de testare Covid, în Olanda