Antena Meniu Search
x

Galerie foto Malala Yousafzai, laureata Premiului Nobel pentru Pace în 2014, a anunțat că s-a căsătorit

Malala Yousafzai, laureată a premiului Nobel pentru Pace și activistă pentru drepturile femeilor, a anunţat că s-a căsătorit într-o ceremonie islamică, numită nikkah, ce a avut loc la Birmingham, în Marea Britanie. Ea şi mirele ei, Asser Malik, au participat la nikkah, în care mireasa şi mirele consimt să se căsătorească.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.11.2021, 09:01

Malala Yousafzai, care a fost împușcată în cap de talibanii pakistanezi când avea doar 15 ani, a făcut un anunț pe Twitter, împărtășind fotografii cu ceremonia căsătoriei islamice cunoscută sub numele de nikkah.

Malala Yousafzai s-a căsătorit în Marea Britanie

„Astăzi am marcat o zi prețioasă din viața mea”, a scris tânăra de 24 de ani. „Asser și cu mine ne-am căsătorit ca să fim parteneri pe viață. Suntem încântaţi să mergem împreună în călătoria ce urmează”, a scris ea.

Mii de oameni au răspuns cu urări de bine și felicitări, tweet-ul atrăgând peste 227.000 de „like-uri”.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yousafzai nu a oferit alte informații despre soțul ei. Utilizatorii rețelelor de socializare l-au identificat drept Asser Malik, directorul general al Centrului de înaltă performanță al Pakistan Cricket Board.

Malala Yousafzai a petrecut luni de zile sub tratament după ce a fost împușcată în 2012 și a scris un bestseller de memorii intitulat „Eu sunt Malala”. Ulterior, ea a absolvit Universitatea Oxford cu o diplomă în filozofie, politică și economie.

Malala Yousafzai a primit Nobelul pentru Pace la 17 ani

Ea a primit Premiul Nobel pentru Pace la vârsta de 17 ani pentru munca sa privind educația fetelor, împărțind premiul cu Kailash Satyarthi, un activist pentru drepturile copiilor din India.

În luna iulie a acestui an, activista a declarat pentru revista Vogue britanică că nu este sigură dacă se va căsători vreodată.

„Încă nu înțeleg de ce oamenii trebuie să se căsătorească. Dacă vrei să ai o persoană în viața ta, de ce trebuie să semnezi actele de căsătorie, de ce nu poate fi doar un parteneriat?” a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Malala Yousafzai, laureata Premiului Nobel pentru Pace în 2014, a anunțat că s-a căsătorit