Antena Meniu Search
x

Mamă din SUA, gravidă în 8 luni, împușcată de băiatul ei de 4 ani

Un copil în vârstă de doar patru ani, din statul american Washington, și-a împușcat mama în față, după ce a găsit o armă sub o saltea.

Mamă împușcată de fiu
Copilul a găsit arma sub o saltea - pixabay.com

Un copil în vârstă de doar patru ani, din statul american Washington, și-a împușcat mama în față, după ce a găsit o armă sub o saltea.

Potrivit Chron.com, băiatul a găsit arma, a luat-o cu el și a apăsat pe trăgaci, în timp ce părinții lui se uitau la televizor, în pat. Femeia, gravidă în opt luni, a suferit răni grave la față și a fost transportată de urgență la spital. 

"A împușcat-o fără intenție", a precizat sergentul Ryan Abbott, purtător de cuvânt al departamentului șerifului din King County, Washington.

Tatăl copilului le-a spus detectivilor că a împrumutat arma pentru propria protecție, iar aceasta nu era înregistrată în mod oficial. Bărbatul o ținea totuși încărcată, sub pat, atunci când copilul a descoperit-o.

Potrivit unei noi legi din statul Washington, proprietarii de arme pot fi anchetați penal dacă nu le depozitează în condiții sigure, însă dispoziția va intra în vigoare abia în luna iulie a acestui an.

"Le reamintim tuturor celor care au o armă, copiii le văd ca pe jucării. Lecția tragică este că trebuie să vă păstrați armele sub cheie, pentru a nu fi folosite din greșeală în scopuri rele", a mai precizat Abbott. 

Din fericire, deși a fost internată în stare gravă, femeia a supraviețuit, se simte mai bine și este într-un proces de recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mamă din SUA, gravidă în 8 luni, împușcată de băiatul ei de 4 ani