Antena Meniu Search
x

"Mami, te rog, ajută-mă!" Mesajul sfâşietor trimis de o fetiţă de 12 ani mamei sale, înainte să fie înconjurată de teroriştii Hamas. Familia nu mai ştie nimic de ea

Război Israel - Hamas. Pe măsură ce războiul din Israel intră în a cincea zi, apare o poveste sfâşietoare a unei fetiţe de 12 ani care i-a trimis mamei sale un ultim mesaj sfâșietor când militanții Hamas au intrat în casa ei.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 12:38

O fiică îngrozită a șoptit "mami ajută-mă" într-un ultim mesaj sfâșietor adresat mamei ei, în timp ce militanții Hamas îi înconjurau camera în mijlocul măcelului violent pe care grupul l-a pornit asupra Israelului.

Galit Dan, în vârstă de 53 de ani, și-a lăsat fiica de 12 ani, Noya, la o petrecere în pijamale alături de bunica ei, Carmela, aproape de granița cu Gaza, cu doar câteva ore înainte ca Hamas să atace sâmbătă. Dar, în timp ce focurile de armă și exploziile au izbucnit în zonă, Noya și bunica ei au fugit în camera de panică din interiorul casei, relatează Mirror

Teroarea a început când militanții Hamas au năvălit înăuntru

Între timp, Galit, tatăl vitreg al lui Noya, Inon Ilan, și cealaltă fiică a ei, Tomal, alergaseră spre propria lor cameră de panică fortificată, la cinci mile distanță, și petrecuseră ore în șir în întuneric trimițându-se mesaje unul altuia. În casa Carmelei, teroarea a început când militanții Hamas au năvălit înăuntru. Atunci micuța Noya a trimis un ultim mesaj vocal sfâșietor mamei ei.

Pe acelaşi subiect

"Mami, mi-e frică. Sunt oameni în casă – ajută-mă", a spus fata, scrie The Sun. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de la Noya sau de la bunica ei, dar nu s-au numărat printre morții identificați în apropiere. În schimb, se teme că se numără printre unele dintre persoanele luate ostatici.

"Durerea este de nedescris. Cea mai bună speranță a noastră acum este că au fost răpiți"

Vorbind cu presa, ea a spus: "Durerea este de nedescris. Fetița mea s-a dus la o petrecere în pijama cu bunica ei și ne-a trimis mesaje, deoarece aceste animale au venit după ele. Cea mai bună speranță a noastră acum este că au fost răpiți și vor supraviețui cumva. Sunt disperată să-mi văd frumoasa fiică acasă și să implor pe oricine are putere să facă tot ce poate. Trăiesc coșmarul fiecărui părinte".

Galit, soțul ei și cealaltă fiică au petrecut 22 de ore în casa lor din kibuţul Kissufim. Inon a descris-o pe Noya ca fiind "foarte dulce, foarte amuzantă", dar "extrem de sensibilă", deoarece suferea de autism. Familia a fugit în camera lor de panică după ce sirenele au sunat sâmbătă devreme. Au auzit împușcături și explozii, dar după ce s-au sigilat, au susținut că trupele Hamas nu au putut intra în camera lor de panică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » "Mami, te rog, ajută-mă!" Mesajul sfâşietor trimis de o fetiţă de 12 ani mamei sale, înainte să fie înconjurată de teroriştii Hamas. Familia nu mai ştie nimic de ea