Antena Meniu Search
x

O mămică din Italia și-a abandonat în spital bebelușa nou-născută, după ce a aflat că micuța are Covid-19

Cazul unei femei care și-a abandonat bebelușa nou-născută în spital, după ce a aflat că fetița este infectată cu noul coronavirus, a revoltat opinia publică din Italia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.10.2020, 14:14

O mămică din Italia și-a abandonat în spital bebelușa nou-născută, după ce a aflat că micuța are Covid-19 - quotidiano.net
  • După ce testul a ieșit pozitiv, femeia a dispărut pur și simplu, abandonându-și bebelușa în spital.
  • Medicii au alertat poliția.

Săptămâna trecută, o tânără și-a dus copila la unitatea de primiri urgențe a spitalului Di Cristina din Palermo, pentru a afla dacă micuța este infectată cu noul coronavirus.

După ce testul a ieșit pozitiv, femeia a dispărut pur și simplu, abandonându-și bebelușa nou-născută în brațele medicilor.

"Am încercat câteva zile la rând să o găsim pe mamă, însă demersul nu a avut succes. Așa că am alertat poliția", a declarat pentru publicația quotidiano.net medicul Marilù Furnari, de la spitalul Di Cristina din Palermo.

Imediat, oamenii legii au demarat investigațiile pentru a da de urma femeii.

Au verificat inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere și într-un final, au găsit-o.

Între timp, copila a fost încredințată directorului medical în așteptarea activării serviciilor sociale. De asemenea, procurorii au demerat o anchetă privind neglijarea minorilor. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O mămică din Italia și-a abandonat în spital bebelușa nou-născută, după ce a aflat că micuța are Covid-19