Antena Meniu Search
x

Maria, fetița româncă de 17 luni răpită la Londra, a fost găsită

Maria Tudorică, fetița româncă de 17 luni răpită duminică după-amiază la Londra, a fost găsită. Anunțul a fost făcut de poliția capitalei Marii Britanii.

Fetitța româncă răpită și mașina tatălui
Maria Tudorică a fost răpită de un hoț care a furat mașina tatălui ei, în Londra - Sky News

Maria Tudorică, fetița româncă de 17 luni răpită duminică după-amiază la Londra, a fost găsită. Anunțul a fost făcut de poliția capitalei Marii Britanii.

Scotland Yard a anunțat găsirea Mariei, la câteva ore după ce a fost răpită în Londra.

”Suntem încântați să anunțăm că fetița Maria Tudorică, de 17 luni, a fost găsită în bună stare, pe Bulevardul Ruskin, zona E12. Mulțumim presei și membrilor publicului care ne-au ajutat cu acest apel”, a scris poliția londoneză pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postul tv britanic Sky News a contactat familia fetiței, care a confirmat că a fost găsită și că este bine.

”Se simte perfect, perfect, perfect”, a spus unchiul Mariei.

Răpită de un hoț care a furat mașina tatălui

Fetița a dispărut din Newham, Londra, la ora locală 16.37 (18.37, ora României). Copilul de 1 an și 5 luni era într-o mașină Audi, pe care tatăl ei a vrut să o vândă.

Așa-zisul cumpărător a sărit în mașină, într-un moment de neatenție al tatălui, și a plecat cu tot cu copil, aflat pe scaunul pasagerului din dreapta. Individul a abandonat apoi mașina, dar fetița nu mai era înăuntru.

În urma răpirii, Scotland Yard a lansat un apel pentru găsirea fetiței, preluat de toată presa britanică. Polițiștii au descris hoțul drept o persoană cu origini asiatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Maria, fetița româncă de 17 luni răpită la Londra, a fost găsită