Antena Meniu Search
x

Mariana a fost omorâtă în Italia cu un sadism rar întâlnit. Criminalul tinerei de 19 de ani a fost identificat şi arestat

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în mai 2016. 

Criminalul româncei Mariana Tudor, tânăra omorâtă în Italia cu un sadism rar întâlnit, a fost identificat

Poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres, o tânără de 19 ani ucisă în Italia, în mai 2016. 

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe prostituata româncă are 39 de ani şi este din Salerno. 

Individul este, de asemenea, acuzat şi judecat pentru uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani. 

Mariana a fost găsită moartă, pe un câmp, aproape decapitată

Românca de 19 ani Mariana Tudor Szekeres a fost găsită, într-o zi de mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno, trupul ei fiind aproape în descompunere. 

Criminalul a strangulat-o pe tânără atât de violent, încât acesta a fost la un pas de o decapita.

Fata, care practica prostituţia în Italia, nu avea lângă ea acte, iar legiştii au prelevat probe ADN pentru a-i stabili cu exactitate identitatea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că fata a fost ucisă cu cel puţin două săptămâni înainte de a fi găsită, iar din cauza animalelor sălbatice şi a umidităţii crescute trupul ei s-a descompus aproape complet. 

Din acest motiv, medicii nu şi-au putut da seama dacă ea a fost bătută înainte de a fi strangulată. Ei bănuiesc însă că, înainte de a fi omorâtă, tânăra a fost violată. 

Mariana Tudor Szekeres venise în Italia împreună cu soţul ei, cu trei luni înainte să fie ucisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Mariana a fost omorâtă în Italia cu un sadism rar întâlnit. Criminalul tinerei de 19 de ani a fost identificat şi arestat