Antena Meniu Search
x

A găsit un păianjen în maşină şi a reuşit să scape de el. După mai bine de o săptămână de atunci avea să facă o descoperire neaşteptată: Era peste tot!

O mamă, care a reușit să scoată un păianjen vânător din mașina sa chiar în ziua de Crăciun, a crezut că problema a fost rezolvată, dar a trebuit să abandoneze vehiculul după ce a constatat că vietatea lăsase în urmă mulți copii.

de Monica Palade

la 08.01.2021, 16:14

  • Maşină invadată de păinajeni
  • Păianjenii-vânători pot depune până la 200 de ouă

Emma a povestit că se afla la o staţie de alimentare, în apropiere de casa sa din Adelaide, Australia, de Crăciun, când păinajenul a început să se târască de-a lungul tabloului de bord de pe partea pasagerului.

A recunoscut că în acele momente s-a uitat la creatură gândindu-se „ce am de gând să fac cu chestia asta?”. Într-un final a reuşit să o scoată din maşină şi a crezut că a rezolvat situaţia.

Dar situația doar s-a înrăutățit pe măsură ce bebelușii păianjeni au început să apară peste tot în vehicul, câteva zile mai târziu, forţând-o să o abandoneze.

Avea să fie abia începutul

„În următoarele câteva zile, când eram la volan şi cu copiii mei în mașină, bebelușii de păianjen au început să iasă de nicăieri. Fiul meu cel mai mare s-a speriat când a văzut un păianjen pe scaunul din față, iar ceilalți doi din spate s-au transformat în statui”, a povestit femeia pentru Daily Mail.

Emma mai spune că a avut chiar de-a face cu un păianjen în timp ce conducea pe un drum aglomerat și a început să caute cel mai bun mod de a scoate păianjenii din mașină.

Când toate remediile naturale pe care le-a găsit online au eşuat, ea a împrumutat maşina soţului său şi a încercat să dea peste un spray pentru insecte.

A evitat să mai folosească maşina timp de câteva zile, însă atunci când a făcut-o a avut parte de o surpriză uriaşă. Pânza de păianjen acoperea interiorul maşinii, iar bebeluşii de păianjen ieşeau de prin partea superioară a maşinii.

„Alunecau foarte mult, făceau o petrecere acolo”, a mai spus Emma, care lucrează în asigurări.

În cele din urmă, insectele au fost eliminate, dar fiul său cel mare a evitat să se întoarcă în maşină. Când i s-a dat asigurări că totul este bine, a prins curaj şi a intrat.

Păianjenii-vânători pot depune până la 200 de ouă

 

Păianjenii au fost acum eliminați și mama spune că fiul ei a ezitat foarte mult să se întoarcă în „mașina păianjen” până când a fost liniștit că acum este în siguranță.

În ciuda apariţiei lor intimidante, păianjenii vânători nu sunt consideraţi periculoşi şi de obicei fug decât să devină agresivi. Pot însă depune până la 200 de ouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A găsit un păianjen în maşină şi a reuşit să scape de el. După mai bine de o săptămână de atunci avea să facă o descoperire neaşteptată: Era peste tot!