Antena Meniu Search
x

Menajeră româncă acuzată că a bătut o bătrână de 89 de ani, în Italia, în repetate rânduri

O menajeră româncă este adusă în fața justiției din Italia sub acuzația că a bătut în repetate rânduri o bătrână de 89 de ani. Românca e acuzată și că i-a cerut bani și a amenințat-o cu moartea, pentru a nu spune familiei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.04.2019, 23:36

Bătrână care plânge își ține capul în mâini
O menajeră româncă e acuzată că a bătut o bătrână de 89 de ani din Italia - latinotoday.it

O menajeră româncă este adusă în fața justiției din Italia sub acuzația că a bătut în repetate rânduri o bătrână de 89 de ani. Românca e acuzată și că i-a cerut bani și a amenințat-o cu moartea, pentru a nu spune familiei.

Cazul ajuns în fața justiției italiene este din localitatea Cutrofiano din sud-estul Peninsulei.

Familia bătrânei de 89 de ani o acuză pe menajera româncă de fapte teribile. Astfel, de-a lungul celor 6 ani în care a lucrat în casa familiei, menajera e acuzat-o că a bătut-o în mod repetat pe bătrână.

Agresiunile ar fi fost comise doar când ceilalți membri ai familiei erau plecați de acasă. La un moment dat, bătrâna a fost internată în spital, după ce a fost găsită cu o rană gravă la cap. Nepoții susțin că menajera româncă a împins-o pe scări.

În alte cazuri, a fost găsită cu răni la mâini sau la picioare. Românca de 58 de ani ar fi amenințat-o cu moartea pe bătrână, pentru a nu spune nimic. Tot sub amenințare, românca i-ar fi luat 300 de Euro, spune ziarul italian Corriere Salentino.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce susține menajera româncă

În cele din urmă, violențele au fost dezvăluite membrilor familiei, care au făcut apel la justiție. O serie de cercetări au fost întreprinse de autoritățile italiene, care au desemnat 2 experți, Alessandra Buttazzo și Emilio Serra, care au luat probe și au stat de vorbă cu victima.

Zilele trecute, au avut loc primele audieri. Procesul menajerei românce va începe însă pe 4 iunie. Românca în schimb neagă toate acuzațiile. Avocatul ei, Ubaldo Macri, spune că totul e o înscenare pusă la cale de nepoții bătrânei, ca să nu plătească banii pe care i-a cerut pentru cei 6 ani de muncă în casa familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Menajeră româncă acuzată că a bătut o bătrână de 89 de ani, în Italia, în repetate rânduri