Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mii de civili ucraineni se pregătesc pentru a lupta împotriva ruşilor. Copii și femei, fotografiaţi în timp ce învață cum să tragă cu mitraliera

Ucraina cheamă pe oricine să lupte împotriva soldaţilor ruşi care au declanşat războiul la comanda lui Vladimir Putin. Femei şi copii au fost fotografiaţi în timp ce învaţă să tragă cu mitraliera şi să folosească un AK-47.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.03.2022, 12:17

Totul vine ca urmare a invaziei Rusiei asupra Ucrainei şi ca măsură de siguranţă pe măsură ce atacurile se intensifică, forţele militare ruse distrugând mai multe oraşe, printre care şi oraşul-port Mariupol, potrivit Daily Mail.

Sunt, de asemenea, temeri că ar putea exista aproximativ 100 de persoane îngropate în moloz după ce  o rachetă a ţintit asupra unui bloc din orașul Boradyanka.  

Femeile şi copiii ucraineni au fost fotografiaţi în timp ce învaţă să folosească armele. Imaginile au fost făcute în timpul unui curs de autoapărare civilă la periferia orașului Lviv, Ucraina.

De câteva săptămâni, cetățenii obișnuiți din toată țara primesc pregătire de bază de luptă în orice, de la manipularea armelor la fabricarea de cocktailuri Molotov incendiare până la aruncarea grenadelor. 

Pe acelaşi subiect

Mii de civili au luat armele pentru a-și proteja țara împotriva forțelor ruse

La Kiev, în timp ce capitala țării se pregătea de atacuri, Anastasiia Lenna, fostă Miss Ucraina, a fost fotografiată cu o pușcă uriașă, cu lunetă roz, așa cum a avertizat într-o postare pe Instagram: „Toți cei care trec granița cu Ucraina cu intenția de a invada vor fi ucisi!' 

Ucrainenii care locuiesc în străinătate au zburat chiar acasă pentru a se alătura „Unităților de Apărare Teritorială” – care au fost antrenate de militari în zonele împădurite sau abandonate de la periferia orașelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mii de civili ucraineni se pregătesc pentru a lupta împotriva ruşilor. Copii și femei, fotografiaţi în timp ce învață cum să tragă cu mitraliera