Antena Meniu Search
x

MISTERUL Triunghiului Bermudelor se adânceşte! Oamenii de ştiinţă sunt uluiţi: "Aşa ceva nu am mai văzut niciodată" (FOTO&VIDEO)

Misterul Triunghiului Bermudelor se adânceşte, după ce o nouă insulă a apărut în această zonă, oamenii de ştiinţă fiind uluiţi de această apariţie, scrie Daily Mirror.

Misterul Triunghiului Bermudelor se adânceşte, după ce o nouă insulă a apărut în această zonă, oamenii de ştiinţă fiind uluiţi de această apariţie, scrie Daily Mirror.

Noua insulă a apărut lângă Cape Point, Carolina de Nord, şi a devenit rapid punct de atracţie pentru fotografi si turişti.

Primele semne ale apariţiei insulei au fost în primăvară. "Abia se forma în aprilie, era foarte puţin vizibilă", a declarat Janice Regan, care a descoperit insula după ce a explorat zona împreună cu nepotul ei, Caleb, de 11 ani.

La rândul său, istoricul Danny Couch a declarat, pentru National Geographic. "La fiecare 10 -15 ani suntem martori la un astfel de fenomen dramatic, impresionant. Dar acesta este cel mai mare pe care l-am văzut în viaţa mea".

Pe acelaşi subiect

Noua insulă a fost suprinsă de sus, imaginea apărând pe un cont de Instagram.

Experţii spun că insula botezată de localnici "Shelly Island" este periculoasă, sfătuind oamenii să stea departe de ea.

"Ne facem griji că pot fi rechini, dar cel mai mult ne îngrijorează faptul că se pot scufunda ambarcaţiuni şi se pot îneca mulţi oameni", a spus Bill Smith, preşedinte al North Carolina Beach Buggy Association.

Smith a mai afirmat că rechini foarte mari şi rândunici de mare (peşti veninoşi) au fost văzuţi în apele de lângă Shelly Island.

"Este parte dintr-un proces natural", spune Mark Dowdle de la Cape Hatteras, pentru National Geographic, adăugând: "Cred că va continua să se schimbe ce-i aici. Întotdeauna se întâmplă asta. Cel mai probabil aşa va fi mereu".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » MISTERUL Triunghiului Bermudelor se adânceşte! Oamenii de ştiinţă sunt uluiţi: "Aşa ceva nu am mai văzut niciodată" (FOTO&VIDEO)