Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister: Un oligarh a fost găsit spânzurat în garajul casei sale de lux din Marea Britanie

Un oligarh, care a făcut avere din petrol și gaze, a fost găsit spânzurat în garajul conacului său din Surrey, potrivit rapoartelor locale.

de Redactia Observator

la 04.03.2022, 09:26

Un oligarh a fost găsit spânzurat în garajul casei sale de lux din Marea Britanie
Un oligarh a fost găsit spânzurat în garajul casei sale de lux din Marea Britanie - Daily Mail; LinkedIn

Magnatul născut în Ucraina, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit de un grădinar la moșia lui din Virginia Water, Surrey, potrivit The Sun. Poliția tratează moartea tatălui a trei copii, Mikhail Watford, drept ''inexplicabilă''.

Vestea decesului a apărut în ziua în care Boris Johnson a declarat că va publica o listă completă a persoanelor asociate cu regimul lui Vladimir Putin, dintre care o proporție semnificativă vor fi sancționate.

Apropiaţii susţin că decesul oligarhului nu este o coincidenţă

Poliția a fost chemată, după ce magnatul imobiliar, care nu se numără printre acei oligarhi deja sancționați, a fost găsit mort. Soția sa din Estonia, Jane, în vârstă de 41 de ani, a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care o arată sărutându-și soțul. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit The Sun, un prieten de familie a spus că starea de spirit a lui Watford ar fi putut fi zguduită din cauza războiului din Ucraina, lansat de Rusia săptămâna trecută. ''Momentul morții sale și al invaziei Ucrainei nu este cu siguranță o coincidență'', a declarat sursa. Un alt asociat a declarat pentru The Sun că moartea lui Watford ''ridică întrebări'' după alte morți suspecte ale cetățenilor ruși. 

Născut Mihail Tolstosheya în 1955, în Ucraina, când făcea parte din Uniunea Sovietică, Watford a făcut avere din petrol și gaze, înainte de a construi un imperiu imobiliar în Marea Britanie. Și-a schimbat numele în Watford când s-a mutat în UK. 

În 2007, oligarhul căsătorit de două ori a ajuns pe prima pagină a ziarelor când a dat în judecată două femei de la firma sa de proiectare și dezvoltare imobiliară din Chelsea, High Life Developments, după ce au susținut că le-a făcut avansuri necorespunzătoare la o petrecere la birou. Atunci, el a declarat că cele două femei l-au defăimat, notează Daily Mail

Prietenii au rămas şocaţi când au descoperit că bărbatul a murit. Gazolina Di Pitim a scris un mesaj pe Facebook doamnei Watford, spunând: ''A avut o viață atât de frumoasă pentru că te-a cunoscut. Pentru mine povestea ta este una dintre cele mai grozave povești de dragoste. Aceasta este dragostea pentru totdeauna''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Moarte învăluită în mister: Un oligarh a fost găsit spânzurat în garajul casei sale de lux din Marea Britanie