Antena Meniu Search
x

Moartea misterioasă a unui DJ elvețian. Cadavrul tinerei, de care erau legate greutăți de 40kg, a fost descoperit pe fundul unui lac

Descoperire macabră pe fundul lacului Thun din Elveția. Oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei, de care erau legate greutăți de 40 de kilograme.

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 10:12

Jasmin Probst
Jasmin Probst - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jasmine Probst, în vârstă de 31 de ani, a fost descoperită fără viață pe fundul lacului Thun din Singapore, la începutul acestei luni, scrie The Sun. Potrivit anchetei poliției, femeia avea legate de trup greutăți de 40 de kilograme.

Inițial, criminaliștii nu au putut stabili identitatea victimei. Ulterior, aceștia au descoperit numele Gayle San – un celebru DJ singaporez - tatuat pe spate. 

Gayle, un cunoscut DJ care a avut o influență majoră asupra scenei musicale din anii 90, a fost contactat de polițiști pentru a ajuta la identificarea victimei. Cu ajutorul unui apel lansat pe rețelele sociale, misterul a fost rezolvat.

Jasmine era un DJ cunoscut în Suedia, iar poliția crede că și-a tatuat numele lui San pe spate, drept omagiu pentru influența pe care a avut asupra carierei sale. 

Prietenii și cunoscuții tinerei i-au adus un ultim omagiue pe social media, descriind-o drept o tânără foarte deschisă și creativă. 

Aflată la începutul carierei, Jasmine devenise o influență majoră asupra scenei muzicale din Elveția. 

DJ Denny Sutton, un prieten apropiat al femeii, a povestit despre toate obstacolele pe care Jasmine a trebuit să le depășească, de la o copilărie lipsită de dragostea părinților, mutată dintr-un orfelinat în altul.

Tânăra s-ar fi confruntat cu probleme financiare grave, fiind afectată mai ales de interzicerea evenimentelor din cauza restricțiilor anti-COVID.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moartea misterioasă a unui DJ elvețian. Cadavrul tinerei, de care erau legate greutăți de 40kg, a fost descoperit pe fundul unui lac