Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un motociclist și-a falsificat permisul pe hârtie de caiet de școală

Un motociclist a reușit să îi surprindă chiar și pe cei mai experimentați polițiști de la rutieră din China. Bărbatul a fost prins cu un permis fals, făcut pe hârtia unui caiet de școală.

de Cristian Toteştean

la 13.04.2019 , 16:21

Un motociclist a reușit să îi surprindă chiar și pe cei mai experimentați polițiști de la rutieră din China. Bărbatul a fost prins cu un permis fals, făcut pe hârtia unui caiet de școală.

Motociclistul a fost prins în orașul Liuzhou, din sudul Chinei. Polițiștii l-au oprit pentru un control de rutină.

Când i-au cerut permisul, agenții au reacționat cu surprindere când au primit un fals grosolan. Motociclistul, pe numele său Quin, a falsificat documentul, folosind o foaie de caiet de școală.

Articolul continuă după reclamă

Încercând să copieze un carnet de conducere real, el a scris de mână numele și celelalte date ale sale de identitate și ale motocicletei. Pe hârtie, bărbatul de 47 de ani a mai lipit și o poză color a sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Permisul fals al motociclistului, scris de mână

Potrivit ziarului chinez South China Morning Post, bărbatul a explicat că i-a fost lene să învețe pentru permis și să mai dea și bani. Așa că a falsificat de mână carnetul. Motociclistul a mers așa timp de câteva luni, fără ca nimeni să-l prindă. Ba mai mult, polițiștii au descoperit că și actele de înregistrare ale motocicletei erau expirate.

Motociclistul a fost reținut pentru 15 zile și i s-a dat o amendă de 300 yuani, aproximativ 40 de Euro. Iar pe motocicletă i s-a pus sechestru, pentru că nu avea actele în regulă.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un motociclist și-a falsificat permisul pe hârtie de caiet de școală