Antena Meniu Search
x

Curs valutar

NENOROCIRE la Kabul! O rachetă a forțelor americane s-a defectat și a lovit un cartier rezidențial! NATO a transmis "regrete profunde"

"Din nefericire, o rachetă a funcționat defectuos cauzând mai multe victime civile", au precizat, într-un comunicat, responsabili ai operațiunii Resolute Suppo

de Redactia Observator

la 27.09.2017 , 22:55

NENOROCIRE la Kabul! O rachetă a forțelor americane s-a defectat și a lovit un cartier rezidențial! NATO a transmis "regrete profunde"

O lovitură aeriană americană efectuată la Kabul, ca răspuns la un atac al talibanilor asupra aeroportului internațional, a făcut mai multe victime, a anunțat NATO, fără a preciza dacă este vorba de morți sau răniți.

 "Din nefericire, o rachetă a funcționat defectuos cauzând mai multe victime civile", au precizat, într-un comunicat, responsabili ai operațiunii Resolute Support.

Insurgenții au tras mai multe rachete și obuze de mortier asupra aeroportului și a unui cartier rezidențial alăturat, la câteva ore după sosirea în capitala afgană a șefului Pentagonului, Jim Mattis.

Articolul continuă după reclamă

Forțele americane au venit atunci în sprijinul forțelor de reacție rapidă afgane, efectuând un raid aerian", a explicat NATO, care exprimă "regretele sale profunde" și anunță că o anchetă este în curs asupra derulării operațiunii și muniției defecte. (sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » NENOROCIRE la Kabul! O rachetă a forțelor americane s-a defectat și a lovit un cartier rezidențial! NATO a transmis "regrete profunde"