Antena Meniu Search
x

Video Nuntă de 10 zile și 10 nopți: fiul sultanului din Brunei s-a căsătorit cu o tânără antreprenoare. Ceremonia are loc într-un palat cu 1.788 de camere

Poveste de dragoste ca în basme. Prinţul Abdul Mateen, fiul sultanului din Brunei, s-a căsătorit cu aleasa inimii, o tânără din popor, nepoata unuia dintre consilierii speciali ai şefului de stat. Nunta deceniului, aşa cum a fost numită în lumea întreagă, va dura 10 zile şi zece nopţi.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 20:18

Vezi și

Odinioară cel mai râvnit burlac din Asia, Prinţul Abdul Mateen s-a căsătorit cu o tânără antreprenoare fără sânge albastru.

Prințul, condus de o paradă de 40 de ofițeri cu sulițe

Ceremonia de pudrare, o tradiţie veche de secole în care Prinţul şi noua sa soţie au fost binecuvântaţi de membrii familiei, inclusiv de Sultan, a avut loc miercuri. Ritualul este menit să aducă viitorului cuplul bogăție și fertilitate. 

Cei doi miri au ajuns separat la eveniment: tânărul prinţ a fost condus de o paradă de 40 de ofiţeri cu sulițe, iar sosirea sa a fost anunțată de salve de tun.

Pe acelaşi subiect

Ceremonia va avea loc la palatul regal cu 1.788 de camere

Punctul culminant al nunţii regale este programat, însă, mâine, atunci când va avea loc o ceremonie grandioasă în imensul palat regal cu 1.788 de camere şi o procesiune prin oraş. Sunt aşteptaţi să participe membri ai celor mai importante familii regale din lume, precum şi lideri politici. 

Considerat la un moment dat cel mai bogat om de pe pământ, sultanul din Brunei conduce acest stat din 1968. Fiind al șaselea în linia de succesiune, este puțin probabil ca prințul Mateen să urce pe tron. Cu toate acestea, popularitatea uriașă de pe rețelele de socializare l-a făcut unul dintre cei mai râvniţi burlaci din regat.

În vârstă de 32 de ani, prințul este pilot de elicopter și maior în Forțele Aeriene Regale din Brunei. Este cunoscut și pentru pasiunea pe care o are pentru polo, sport care i-a adus mai multe medalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Nuntă de 10 zile și 10 nopți: fiul sultanului din Brunei s-a căsătorit cu o tânără antreprenoare. Ceremonia are loc într-un palat cu 1.788 de camere