Antena Meniu Search
x

Video Nunta unui cuplu din Statele Unite a fost la un pas de a intra la apă

Nunta unui cuplu din Statele Unite a fost la un pas de a intra la apă. La propriu. În timpul ceremoniei, mirele a scăpat în lac verigheta pe care urma să i-o pună pe deget soţiei. Colacul de salvare a nunţii a fost un scafandru aflat în apropiere care a scos inelul la suprafaţă.

de Redactia Observator

la 25.03.2021, 20:25

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vizibil emoţionat, mirele deschide cutia de bijuterii pentru a scoate verigheta soţiei. Momentul mult aşteptat nu merge conform planului şi, în următoarea secundă, inelul cade din cutie şi ajunge în lac, sub privirile uimite ale mirilor şi invitaţilor.

Marlee Kent, mireasă: Sincer, atunci îmi spuneam: "nu se poate întâmpla asta! Nu, nu s-a întâmplat asta!" Care erau şansele?

Andrew Kent, mire: Primul meu gând a fost: "cât de adâncă e apa? Cât de rece e?"

Disperat, mirele a încercat să remedieze situaţia şi a cerut ajutorul pe o pagină de Facebook destinată scafandrilor din California. Întâmplarea a făcut ca administratorul grupului să vadă apelul mirilor şi - cum se afla în apropiere - le-a sărit în ajutor imediat.

Phil Abernathy, scafandru: Apa avea 5 grade Celsius. Am avut nevoie de un costum de scafandru! Am început să dau la o parte pietrele care îmi stăteau în cale.

Intervenţia nu a fost una uşoară. Vântul bătea cu putere, curenţii erau puternici, iar verigheta era blocată între stânci şi bine păzită de. un rac. Dar nimic nu i-a stat în cale scafandrului să-şi ducă misiunea la capăt.

Phil Abernathy, scafandru: Este cel mai frumos sentiment din lume, când toată lumea se bucură şi spune: "Ura!"

Mirii i-au mulţumit scafandrului şi, la câteva zile, s-au revăzut pe acelaşi ponton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Nunta unui cuplu din Statele Unite a fost la un pas de a intra la apă