Antena Meniu Search
x

Foto O asistentă este acuzată că şi-a închis fiica cu dizabilităţi în baie, timp de 11 luni, fără lumină sau apă curentă

O femeie din SUA a trăit aproape un an într-o baie întunecată, după ce mama adoptivă, asistentă medicală de profesie, a închis-o înăuntru. Tânăra cu dizabilităţi nu avea lumină, apă curentă sau o toaletă funcţională.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 17.12.2020, 13:48

Tânăra cu dizabilităţi nu avea apă curentă sau lumină
Asistenta este acuzată că şi-a închis fiica cu dizabilităţi în baie, pentru aproape un an - Pennsville Township
  • O asistentă medicală şi-a închis fiica adoptivă în baie, timp de 11 luni
  • Tânăra a fost nevoită să trăiască în condiţii insalubre

O asistentă medicală din New Jersey, SUA, a fost acuzată că şi-ar fi ţinut fiica adoptivă închisă într-o baie, timp de aproape un an. Fata în vârstă de 27 de ani era în îngrijirea femeii, fiind o persoană vulnerabilă, cu dizabilităţi. 

Lisa Bullock-DeLorenzo, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată în luna martie, după ce poliţiştii au fost alertaţi în urma unui pont anonim. Respectiva persoană raportase că o tânără ar fi ținută închisă în baie, fără lumini, fără ferestre, apă curentă sau o toaletă funcţională.

Când ofițerii de poliție au ajuns la reședința femeii, au descoperit că baia de la etajul doi era încuiată din exterior. Înăuntru, au găsit o tânără slabă și subnutrită. Aceasta avea doar un prosop, un bol cu mâncare şi câteva scutece pentru adulţi. 

După ce a fost dusă la spital pentru tratament, victima a fost plasată într-o altă locuință, a declarat poliția locală, notează dailymail.co.uk.

De la ce a pornit totul 

Tot calvarul ar fi început în 2019, când victima ar fi încercat să fugă de casă, însă a fost găsită în timp ce mergea pe marginea unui drum. În acel moment, mama ei adoptivă a decis să o închidă în baie. 

Poliția a spus că tânăra trebuia să doarmă în baie, fără o pernă sau o pătură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a fost pus sub acuzare pentru sechestrare, penntru că a pus în pericol viaţa altui om, dar şi pentru că nu a asigurat bunăstarea unei persoane cu dizabilităţi. 

Autorităţile locale susţin că mama mai avea sub tutelă şi alte trei persoane, dar nu există niciun semn că şi acei oameni ar fi fost maltrataţi. Unul dintre ei care prezintă de asemenea dizabilităţi a fost plasat într-o casă nouă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O asistentă este acuzată că şi-a închis fiica cu dizabilităţi în baie, timp de 11 luni, fără lumină sau apă curentă