Antena Meniu Search
x

Foto O cantitate uriaşă de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari, a fost descoperită din întâmplare de un om care făcea snorkeling, în SUA

Un om din SUA a dat din întâmplare peste o cantitate uriaşă de droguri, chiar în timp ce făcea snorkeling. Este vorba despre 68 de kilograme de cocaină, a cărui valoare a fost estimată la 1.5 milioane de dolari. Oamenii legii nu ştiu momentan cine este proprietarul drogurilor.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.03.2021, 08:04

Prejudiciul se ridică la 1.5 milioane de dolari
O cantitate uriaşă de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari, a fost descoperită din întâmplare de un om care făcea snorkeling - Getty Images / USBPChiefMIP via Twitter
  • 68 de kilograme de cocaină au fost descoperite din întâmplare de un snorkeller
  • Prejudiciul se ridică la 1.5 milioane de dolari

Un snorkeller a dat peste o cantitate uriașă de cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari, mai exact 1,5, plutind în largul coastei Statelor Unite. Persoana a rămas uluită când a descoperit pachetele de droguri, în timp ce înota în Florida Keys. 

Biroul șerifului a spus că omul se afla în apă lângă Craig Key, când a observat un pachet negru plutind. Este vorba despre 68 de kilograme de cocaină. Drogurile ilicite au fost apoi predate Patrulei de Frontieră a SUA. 

Agentul șef de patrulare Thomas G. Martin a declarat pe Twitter: ''Miercuri, un bun samaritean a descoperit 68 de kilograme de cocaină evaluate la peste 1,5 milioane de dolari plutind în #FloridaKeys''.

Până în prezent, originea imensului transport de droguri nu este încă cunoscută.

Captură de proporţii şi în Marea Britanie

Luna trecută, poliția din Marea Britanie a confiscat 2,3 tone de cocaină, estimată la aproximativ 184 milioane de lire sterline, pe care contrabandiștii au încercat să o aducă în țară într-un transport de banane din Columbia, potrivit dailystar.co.uk.

Se consideră că transportul este cel mai mare din Marea Britanie, după ce a fost descoperit într-o anchetă comună între Poliția Metropolitană și Agenția Națională pentru Criminalitate (NCA). Poliția atacat o zonă industrială din Tottenham, în nordul Londrei, pe 18 februarie, pentru a găsi imensul depozit. Au arestat 10 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O cantitate uriaşă de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari, a fost descoperită din întâmplare de un om care făcea snorkeling, în SUA