Antena Meniu Search
x

O dansatoare ramasa fara un picior dupa atentatul din Boston promite sa revina pe scena

O dansatoare din Boston a ramas fara piciorul stang din cauza exploziilor de la maratonul din Boston. Tanara se afla in public, in momentul in care prima deflagratie s-a produs chiar langa ea si sotul sau, relateaza CNN.

Adrianne Haslet-Davis urmarea maratonul din spatiul special amenajat pentru spectatori, cand s-a produs prima explozie. I-a spus sotului ca nu are cum sa fie o singura deflagratie, iar la cateva momente a explodat si cea de-a doua bomba artizanala, chiar langa ea.

Cei doi tineri au fost aruncati in aer de suflul exploziei. Pentru un moment, Adrianne povesteste ca a ramas nemiscata, intr-un nor de praf: „Nu am simtit nicio durere si nu aveam nicio idee despre ce se intamplase”.

Cand a incercat sa se duca intr-un loc sigur, a observat ca este ceva in neregula cu piciorul ei. S-a dus intr-un restaurant din apropiere si, cu un curaj extraordinar, a inceput sa se bandajeze. A luat cureaua sotului sau si a transformat-o intr-un garou pentru a opri hemoragia. Isi aminteste ca a inceput sa ceara, tipand, vodca sau whiskey cu care sa dezinfecteze ranile.

Desi isi pierduse speranta si se gandea ca nu va scapa cu viata, o echipa medicala a venit sa o salveze. Medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul stang, pana sub genunchi. Instructoarea de dans in varsta de 32 de ani spune ca nu mai poate practica toate miscarile de dans cunoscute nici cu o proteza performanta.

„Am momente in care arunc sticle cu apa in camera sau cu cadrul si ma enervez si ma supar ca cineva mi-a facut asta si nu voi mai putea dansa cu aceleasi miscari”, spune Adrianne.

Cu toate acestea, americanca isi face planuri sa reia lectiile de dans pentru elevii care i-au umplut cu flori rezerva de spital.

Foto: CNN

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O dansatoare ramasa fara un picior dupa atentatul din Boston promite sa revina pe scena