Antena Meniu Search
x

O familie din Noua Zeelandă a găsit bucăţi dintr-un cadavru în valizele abia cumpărate la o licitaţie. "Oricine a făcut-o, recunoaşte-ţi fapta!"

Rămășițe ale unui cadavru uman au fost găsite în valizele cumpărate de o familie, la o licitație din Noua Zeelandă.

de Antonia Roşu

la 16.08.2022, 09:23

O familie din Noua Zeelandă a găsit bucăţi dintr-un cadavru în valizele abia cumpărate la o licitaţie. "Oricine a făcut-o, recunoaşte-ţi fapta!"
O familie din Noua Zeelandă a găsit bucăţi dintr-un cadavru în valizele abia cumpărate la o licitaţie. "Oricine a făcut-o, recunoaşte-ţi fapta!" - Profi Media

Autorităţile au raportat faptul că rămășițele umane se aflau în valize cumpărate la o licitație dintr-un depozit din Noua Zeelandă, potrivit The Guardian.

Chemată imediat la faţa locului, poliţia a demarat o anchetă cu scopul de a identifica şi a afla modul în care rămăşiţele au ajuns în geamantane. Familia care le-a cumpărat este exclusă de pe lista de suspecţi.

Familia din Auckland a sunat la poliție când au descoperit rămășițele după ce „au dus acasă noile valize de la depozit”, a declarat Tofilau Faamanuia Vaaelua de la Biroul de Investigaţii.

„Apreciem că există un interes public semnificativ pentru ceea ce s-a întâmplat, însă, având în vedere natura descoperirii resturilor umane, mai avem o serie de investigaţii de efectuat”, a spus Faamanuia Vaaelua. „Prioritatea poliției este aceea de a confirma identificarea decedatului, astfel încât să putem stabili circumstanțele din spatele descoperirii."

Pe acelaşi subiect

Familia are nevoie de consiliere psihologică după descoperirea din valize

„Este necesară consilierea emoţională a familiei. Având în vedere natura descoperirii, ar putea dura ceva timp.” Un vecin a declarat publicaţiei Newshub: „Îmi pare rău pentru ei deoarece nu au nimic de-a face cu asta. Oricine a făcut-o, recunoaşte-ţi fapta. E puțin nedrept ce li s-a întâmplat. Este îngrozitor.”

Site-ul de știri Stuff a raportat că alți vecini au sesizat un „miros neplăcut” care venea dinspre proprietatea familiei joi, cu puțin timp înainte de sosirea poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O familie din Noua Zeelandă a găsit bucăţi dintr-un cadavru în valizele abia cumpărate la o licitaţie. "Oricine a făcut-o, recunoaşte-ţi fapta!"