Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA i-a donat un rinichi unui bolnav cunoscut pe Facebook

Gestul unei femei din California impresioneaza o lume intreaga. In urma unei promisiuni facute fata de ea insasi, femeia ii va dona un rinichi unui bolnav a carui viata depinde de asta.

Vezi și

Cei doi nu s-au vazut vreodata pana acum cateva zile cand au aflat unul de altul pe Facebook.

La 51 de ani, zilele lui Eddie sunt numarate fara un transplant. De doi ani, rinichii lui nu mai functioneaza cum trebuie iar el este dependent de dializa. In mai putin de o saptamana, totul va ramane doar un vis urat. O femeie pe care nu a vazut-o niciodata pana acum cateva zile s-a oferit sa ii doneze un rinichi sanatos.

Eddie Beatrice nu a avut nicio problema de sanatate panã in 2011. Facea sport in mod regulat si avea grija la dieta. A intrat in soc septic in urma unei interventii chirurgicale banale: “Intr-o clipa am ajuns de la a avea doi rinichi sanatosi la niciunul functional. Insuficienta renala in cel mai grav stadiu”.

Viata lui depindea de un transplant. Lista de asteptare era atat de lunga incat ar fi putut dura pana la opt ani, iar barbatul nu avea atata timp la dispozitie.

Cuprins de disperare, pe 1 ianuarie, Eddie a inceput sa caute online si a gasit un lant de donatori vii pe Facebook: “Kelly Wright abia imi scrisese. Nu o cunosteam. Spunea ca a decis sa isi doneze un rinichi”.

Cei doi au decis sa isi faca publica povestea in speranta ca vor da un exemplu si alte persoane vor face acelasi gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie din SUA i-a donat un rinichi unui bolnav cunoscut pe Facebook