Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie și-a înjunghiat mortal cel de-al patrulea soț, după o ceartă pentru un încărcător de tabletă, în Marea Britanie

O discuţie de la un subiect banal a ajuns să degenereze într-o crimă. O femeie din Marea Britanie este acuzată că şi-a ucis soţul, după ce s-au certat pe un încărcător de tabletă. Se pare că omul a decedat din cauza rănilor provocate prin înjunghiere. Femeia era la al patrulea mariaj.

de Andreea Anghel

la 17.02.2021 , 16:07

O femeie și-a înjunghiat mortal cel de-al patrulea soț, după o ceartă pentru un încărcător de tabletă, în Marea Britanie Penelope Jackson, în vârstă de 65 de ani, a fost acuzată de asasinarea lui David Jackson, în vârstă de 78 de ani - Facebook
  • Un bărbat a fost ucis cu un cuţit de bucătărie chiar de către parteneră
  • Cei doi se certaseră pe un încărcător de tabletă

O pensionară din Marea Britanie, fostă contabilă, și-a înjunghiat mortal cel de-al patrulea soț cu un cuțit de bucătărie, după o ceartă pentru un încărcător de tabletă, chiar în casa lor ce valorează 300.000 de lire sterline.

Penelope Jackson, în vârstă de 65 de ani, a fost acuzată de asasinarea lui David Jackson, în vârstă de 78 de ani, pe proprietatea lor din satul Berrow. Incidentul a avut loc sâmbătă seara.

Ginerele doamnei Jackson, Jeremy Mullins, a spus că ei se aflau şi totul era în ordine până când a început o ceartă. El a adăugat: ''A fost unul dintre acele lucruri mărunte, aparent pentru un încărcător. Amândoi au vrut să-și încarce dispozitivele și a existat un singur încărcător, așa că au început să se contrazică despre cine ar trebui să-l folosească mai întâi''.

Articolul continuă după reclamă

Domnul Jackson, care era fost ofițer superior al armatei și căpitan în cadrul unui club de golf local, a murit din cauza rănilor sale. Investigaţiile de specialitate au confirmat că acesta avea o serie de plăgi înjunghiate.

Sora lui, Jenny Bliss, l-a descris drept un gentleman și un jucător de golf extrem de talentat. Ea a spus: ''Era un bărbat minunat. Este foarte trist. Aveau o casă frumoasă. Au fost respectați, amândoi''.

Alte rude au confirmat că doamna Jackson a fost căsătorită de trei ori înainte. De asemenea, aceasta avea şi alţi copii din relațiile anterioare.

Localnicii sunt şocaţi deoarece cuplul părea să trăiască în dragoste şi armonie

Vecinii șocați au spus că au auzit certuri şi că nu credeau că lucrurile ar putea escalada într-un aşa fel. Localnicii au povestit și despre dragostea cuplului pentru grădinărit. Un vecin a ţinut să adauge: ''Ei erau vecinii perfecţi. Au fost întotdeauna prietenoși, nu au făcut prea mult zgomot și literalmente nu am auzit niciodată să ridice vocea sau vreun cuvânt urât din partea lor''.

Un alt localnic a spus: ''Păreau un cuplu drăguț și obișnuit. Îi vedeam venind și plecând și ne salutam de fiecare dată''

Doamna Jackson, fost contabil în cadrul Ministerului Apărării și Departamentului pentru Dezvoltare Internațională, a fost acuzată de uciderea partenerului său și a apărut în fața magistraților, potrivit dailymail.co.uk.

''Anchetele noastre se află într-un stadiu incipient, dar credem în acest moment că este un incident izolat'', a afirmat un reprezentant al poliţiei locale. 

Ancheta este în curs de desfăşurare, iar femeia va răspunde în faţa autorităţilor statului pentru fapta comisă. 

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » O femeie și-a înjunghiat mortal cel de-al patrulea soț, după o ceartă pentru un încărcător de tabletă, în Marea Britanie