Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani şi mama ei au murit în mod brutal. Imagini cutremurătoare după un atac al ruşilor asupra oraşului lui Zelenski. Patru morţi

Război în Ucraina. Cel puţin patru persoane au fost fost ucise luni în atacuri cu rachete asupra oraşului ucrainean Krivoi Rog. Mai multe persoane sunt prinse probabil sub dărâmături. Două rachete au lovit o clădire cu patru etaje a unei instituţii de învăţământ şi o clădire rezidenţială cu nouă etaje. Krivoi Rog găzduieşte un combinat metalurgic şi este şi oraşul natal al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 16:49

Vezi și

Atacul rusesc cu rachete asupra oraşului Krivoi Rog a ucis luni cel puţin patru persoane, inclusiv o fetiţă de 10 ani şi pe mama ei, şi a rănit 43 de oameni. Alte posibile victime sunt încă prinse sub grămezile de moloz, relatează Reuters.

Patru morţi după un atac rusesc cu rachete asupra Krivoi Rog

"Veşti tragice. Patru persoane au murit deja în Krivoi Rog", a anunţat Serhi Lîsak, guvernatorul regional. Primarul Oleksandr Vilkul a precizat că printre acestea se numără o fetiţă de 10 ani şi mama ei în vârstă de 45 de ani.

Preşedintele Volodimir Zelenski, care a crescut în acest oraş siderurgic cu o populaţie de peste 600.000 de locuitori înainte de război, a declarat că rachetele ruseşti au lovit un bloc de locuinţe şi o clădire universitară.

Pe acelaşi subiect

Peste 200 de salvatori încercau să recupereze persoanele aflate încă sub dărâmături. Vilkul a declarat că ar putea fi vorba de opt persoane.

Serviciile de urgenţă au declarat că cel puţin 43 de persoane au fost rănite. Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene, Yuri Ihnat, a declarat că atacul pare să fi fost efectuat cu rachete balistice.

Doi morţi şi în Herson după un atac rusesc cu rachete

Oraşul Herson, în prezent sub control ucrainean, a fost şi el lovit de două rachete luni. Un atac la primele ore ale dimineţii a ucis un muncitor de 60 de ani de la o companie de utilităţi şi a rănit alte patru persoane în timp ce se aflau pe stradă şi îşi făceau treaba, a declarat administraţia militară regională.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani care îşi conducea maşina a fost grav rănit în cea de-a doua lovitură şi a murit în timp ce o cunoştinţă încerca să îl ducă de urgenţă la spital, a declarat guvernatorul regional Oleksandr Prokudin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 10 ani şi mama ei au murit în mod brutal. Imagini cutremurătoare după un atac al ruşilor asupra oraşului lui Zelenski. Patru morţi