Antena Meniu Search
x

Video Raisa a fost zărită din elicopter în albia râului Buzău, la 30 de kilometri depărtare de locul dispariției

Raisa, fetiţa de cinci ani care a plecat desculţă de acasă, a fost găsită moartă în râul Buzău. Curenţii i-au dus trupul la zeci de kilometri distanţă, în judeţul Brăila. Este al doilea copil dispărut şi găsit mort în mai puţin de o lună. Și este tot al doilea caz în care n-a fost emisă Alerta de Răpire Copil de către poliţie. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 03.07.2021, 21:03

Vezi și

Un elicoper a survolat albia râului de la joasă înălţime, în timp ce pompierii au răscolit apa cu bărcile pneumatice. La aproape 40 de ore de la dispariţia Raisei, pilotul a zărit din aer pantalonaşii roşii şi, când s-a apropiat, a văzut silueta.

Trupul fetiței, găsit în aval la peste 30 de kilometri depărtare de casă

Trupul fetiţei din Buzău a fost găsit la peste 30 de kilometri, în aval, în judeţul Brăila.

Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari cu maşini de teren, ATV-uri şi camere de termoviziune au participat la căutarea Raisei.

Pe acelaşi subiect

Încă de la început, toate indiciile au dus către râul Buzău, care curge la 50 de metri de casa fetiţei. Toată lumea s-a temut că a căzut în apă, mai ales că, din cauza ploii din ultimele zile, debitul a crescut.

Şi câinii special antrenaţi i-au condus pe anchetatori tot pe malul apei.

Fetița de cinci ani era dispărută de joi seară

Raisa a dispărut joi seară. Părinţii spun că au lăsat-o 10 minute nesupravegheată să se joace în curte. Poliţiştii au început să o caute cu lanternele chiar de atunci, dar nu au considerat necesar să emită Alerta de Răpire Copil, care ar fi putut ajuta la mobilizarea mai rapidă şi găsirea ei.

Este a doua oară în mai puţin de o lună când un copil dispare şi este găsit mort.

La începutul lui iunie, o fetiţă de 3 ani a dispărut din Constanţa. A fost găsită apoi pe câmp, sfâşiată de animale sălbatice, la câţiva kilometri de locul dispariţiei.

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: ”În urma analizării tuturor indiciilor pe care le-au obţinut poliţiştii în teren în momentul intervenţiei, s-a stabilit că nu sunt întrunite condiţiile declanşării acestui mecanism”.

Poliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi i-au audiat şi pe părinţii Raisei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Raisa a fost zărită din elicopter în albia râului Buzău, la 30 de kilometri depărtare de locul dispariției