Antena Meniu Search
x

Foto O mamă din SUA și-a ucis cei trei copii, după un presupus episod de depresie post-natală: "Ar fi făcut totul pentru ei. Asta e cel mai greu de înțeles"

O femeie de 28 de ani din Los Angeles, Statele Unite, riscă ani grei de închisoare după ce și-a ucis cei trei copii, în urma unui presupus episod de depresie post-natală. Poliția nu a anunțat cauza morții, dar rudele spun că femeia i-a sufocat pe micuți - Milan Mateas Rodriguez, nou-născut, Mia Camila Rodriguez, de 4 ani, și Mason Mateo Rodriguez, de 3 ani.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.07.2021, 18:35

  • Familia a lansat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul GoFundMe, pentru a putea plăti costul înmormântărilor

Potrivit Daily Mail, tragedia a avut loc luni, pe 28 iunie. Anchetatorii nu au oferit multe informații din dosar, iar rezultatele autopsiilor încă sunt așteptate, însă membrii familiei au spus presei locale că tânăra mamă, pe nume Sandra Chico, i-a sufocat pe copii, iar apoi a încercat să se sinucidă. Sora ei susține că suferea de depresie post-natală, după nașterea ultimului bebeluș.

Pe numele femeii s-a stabilit o cauțiune de 2 milioane de dolari, iar procurorii au formulat trei capete de acuzare, pentru fiecare dintre copii. Aceștia au fost găsiți în baie, în jurul amiezii, după ce o rudă a sunat la urgențe. Unul dintre locotenenții sosiți la locul tragediei a declarat că aceștia nu respirau, iar manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Altar de flori, după moartea celor trei copii din Los Angeles

Vecinii au adus flori și lumânări în fața casei din South Ferris Avenue, în memoria micuților. Unchiul lor a ajuns acolo chiar când Sandra Chico era arestată. "Ar fi făcut totul pentru acești copii. Asta e cel mai greu de înțeles. Ce s-a întâmplat?", a declarat el, pentru KNBC.

Pe acelaşi subiect
O mamă din SUA și-a ucis cei trei copii, după un presupus episod de depresie post-natală

O mamă din SUA și-a ucis cei trei copii, după un presupus episod de depresie post-natală

Profimedia Images

Sora ei susține că, deși se lupta cu anxietatea și stresul, își adora copiii și nu a dat niciodată semne că le-ar putea face rău. "Erau totul pentru ea. Acei copii erau lumea ei", a mărturisit ea.

Bunica de pe tată a copiilor a spus, la rândul ei, că Sandra Chico nu se simțea bine și nu mai ieșea din casă: "Eu nu o voi critica. Îi doresc tot binele. Ea e o victimă a bolii ei, care este depresie". Rudele tinerei mămici cer publicului să nu judece. "Primesc mesaje de la mulți oameni care spun că o judecă pe cumnata mea. Spun că era o mamă rea. Dar tot ce le cer este să nu judece. Știu că e greu, dar nu judecați", a spus unchiul copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri externe » O mamă din SUA și-a ucis cei trei copii, după un presupus episod de depresie post-natală: "Ar fi făcut totul pentru ei. Asta e cel mai greu de înțeles"