Antena Meniu Search
x

O nouă metodă de jaf în Croația. Hoții anesteziază cu gaz turiștii din rulote, după care fură tot

O nouă metodă de jaf, pusă la cale de o bandă de hoţi din care fac parte şi români! Aceştia atacă turişti care stau în rulote, în parcările din străinătate. Victime le-au căzut inclusiv nişte conaţionali, plecaţi în concediu în Croaţia.

la 20.11.2018, 15:33
Vezi și

O nouă metodă de jaf, pusă la cale de o bandă de hoţi din care fac parte şi români! Aceştia atacă turişti care stau în rulote, în parcările din străinătate. Victime le-au căzut inclusiv nişte conaţionali, plecaţi în concediu în Croaţia. Românii nu s-au gândit nicio secundă că vor fi anesteziaţi în timp ce dorm liniştiţi, iar când îşi revin constată că le-au dispărut bunurile de valoare. Poliţia croată nu a reuşit, deocamdată, să dea de urma hoţilor. 

Aventura mai puţin fericită a lui Aurel Samoilă a început în Croaţia. Luna trecuta a plecat în vacanţă cu rulota alături de mai mulţi prieteni. Au oprit aproape de Zagreb, în parcarea unor restaurante. Aici, românii au fost prădaţi în miez de noapte. Nu înainte de a fi adormiţi.

Dormi de nu ai treabă. Şi apoi vine, la 109 minute, şi bate cu pumnul, dacă ai adormit - Aurel Samoilă, victimă

Substanţa şi-a făcut efectul. Nimeni nu şi-a dat seama când hoţii au forţat încuietoarea şi au furat din rulotă tot ce au găsit.

Pantalonii erau aruncaţi jos, lângă scaun, portmoneul gol. La alţi colegi care au fost în spate le-a luat poşeta de pe aragaz. Carduri bancare, tot - Aurel Samoilă

În total, turiştii români au rămas fără două mii de euro. La mijloc este vorba despre bande de hoţi foarte bine organizate, spune poliţia croată.

Nu este pentru prima oară când românii cad pradă hoţilor în vacanţe. La începutul anului, de exemplu, cinci maşini au fost furate din două statiuni din Serbia.

Este clar că a fost un furt organizat de o banfă pentru că s-a furat acelaşi tip de maşini - Adrian Jicarean, păgubit

Poliţiştii îi avertizează pe toţi cei care trec prin astfel de situatii sa anunte imediat autorităţile locale şi să ceară sprijinul Ambasadei sau Consulatului României din ţara în care se află. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O nouă metodă de jaf în Croația. Hoții anesteziază cu gaz turiștii din rulote, după care fură tot

Breaking News

Putin a provocat atât de multă durere încât americanii au capitulat. Momentul schimbului între Viktor...

Putin a provocat atât de multă durere încât americanii au capitulat. Momentul schimbului între Viktor Bout şi Brittney Griner pe un aeroport în EAU