Antena Meniu Search
x

O pisică a reuşit să creeze o legătură strânsă între stăpânii săi şi vecini, după ce a făcut-o pe poştaşul

O pisică a reuşit performanţa de a crea o legătură strânsă între vecini, după ce a jucat rolul de „poştaş”.

de Monica Palade

la 07.01.2021, 16:39

pisică din rasa British Shorthair
O pisică a reuşit să creeze o legătură strânsă între stăpânii săi şi vecini - Profimedia
  • Motanul-poştaş şi-a împrietenit stăpânii cu vecinii

Billy, un frumos exemplar din rasa British shorthair, în vârstă de un an, a adus în jur de 10 scrisori schimbate între stăpânul său, Zack King, şi vecinul său, după ce felina a început să-l viziteze pe cel din urmă.

Zack King din Hackney, estul Londrei, şi-a găsit motanul, într-o zi când s-a întors acasă, cu un bileţel neaşteptat pus la zgarda sa, în care era anunţat că în lipsa sa, animalul făcea vizite frecvente vecinului.

Iubita lui, Olga Shipunova, în vârstă de 29 de ani, a răspuns mesajulului. Se întâmpla în luna septembrie a anului trecut, iar de atunci cei doi au devenit cei mai buni prieteni-corespondenţi. Zach susţine că această corespondenţă neaşteptată a fost ca o rază de lumină în perioada lockdownului.

Pisica-poştaş

De atunci, vecinii au schimbat între ei reţeţe, recomandări TV. „A fost chiar drăguţ când s-a întâmplat, aveam un bileţel pe care scria: „pisica voastră vine mereu să mă vadă” . Ştiam că este o pisică prietenoasă. Olga a răspuns şi a fost un du-te vino. Am adăugat câteva recomandări drăguţe şi lucruri. Le-am păstrat pe toate şi le-am arătat celor apropiaţi din familie şi prietenilor pentru că sunt iubitori de animale şi mi-au recomandat că ar trebui să le postat în online.

Bileţelul meu oreferat a fost când a întrebat dacă poate să-l hrănească, a fost suficient să ne spună că are somon şi am anunţat-o că mănâncă orice”, a povestit Zack.

Totodată, stăpânul a anunţat că această relaţie de corespondenţă a continuat, dar Billy încă mai are ultimul bileţel la gât şi nu au idee când va face următoarea vizită.

Postarea a devenit în scurt timp virală, după ce Zack a făcut cunoscută povestea pe Twitter.

Prima scrisoare

Prietenia a început cu frumosul mesaj în care vecinii anunţau că îl adoră pe Billy. 

„Pisicii tale îi place să vină la noi când este afară. El stă la ușă și miaună să fie lăsat să intre. De fapt este amuzant şi îl iubim !! Nu avem nicio idee de unde vine. Cum se numește? Îi spunem Billy :) De la prietenii tăi vecini!".

Olga și Zack au răspuns: "Ne bucurăm că se împrietenește cu vecinii! Și se numește Billy !!! Așa că ai ghicit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O pisică a reuşit să creeze o legătură strânsă între stăpânii săi şi vecini, după ce a făcut-o pe poştaşul