Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O româncă din Italia, acuzată de evaziune fiscală. Mădălina are de dat Fiscului 1.5 milioane de euro

În urmă cu doi ani, Mădălina se lăuda că a reuşit să dea lovitura în Italia. După ce timp de 10 ani a lucrat ca şi chelneriţă în restaurantul familiei, fata s-a reorientat spre internet şi a reuşit să îşi descopere adevărata chemare: model Only Fans. Drept pentru care acum a ajuns să câştige şi 100.000 de euro pe lună.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 18:37

Numai că succesul răvăşitor pe care l-a avut cu fotografiile incendiare a atras şi atenţia Fiscului italian. Aşa că cea cunoscută sub numele de Mady Gio este acum datoare vândută.

Deși are peste un milion și jumătate de urmăritori pe rețelele de socializare, Mădălina a declarat venituri de doar câteva zeci de mii de euro anual. Aşa că inspectorii de la Fisc au început să stea cu ochii pe ea. Aşa că au ajuns repede la concluzia că nu există o concordanţă între ceea ce a declarat şi realitate.

Când a fost întrebată de oficiali, Mădălina a decis să îşi schimbe domiciliul în Elveţia, dar nu a fost suficient. Este acuzată acum de evaziune fiscală şi trebuie să dea înapoi 1.5 milioane de euro, pe care le-ar datora din taxe.

Articolul continuă după reclamă

Mădălina este decisă să conteste decizia.

Pe acelaşi subiect

Cine este Mady Gio

Românca a povestit și cum i-a venit ideea de a-și face pagină Onlyfans: „Obișnuiam să mă joc pe TikTok și Twitch, iar fanii mei m-au sfătuit să fac și clipuri. A funcționat fără să mă fi dezbrăcat imediat. Acum o fac doar topless. Un filmuleț cu sânii descoperiți costă 250 de euro. În timp ce fotografii simple 70. Filme pentru adulți? O voi face, dar deocamdată nu mă simt pregătită”.

Despre relația cu fostul său soț, Mady Gio susține: „Am fost căsătorită înainte de OnlyFans, acum sunt singură, dar eu și fostul meu soț am rămas în relații excelente. El este încă managerul meu, este foarte bun în meseria lui. Am avut chiar și o petrecere de divorț”.

„Munca nu este ușoară, ai nevoie întotdeauna de o idee nouă pentru a câștiga banii pe care îi primesc. Este o meserie ca oricare alta, este o meserie care îmi place și este aproape o binecuvântare. Datorită OnlyFans mi-am deschis mintea”, a mai spus Mădălina.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Ştiri externe » O româncă din Italia, acuzată de evaziune fiscală. Mădălina are de dat Fiscului 1.5 milioane de euro