Antena Meniu Search
x

O tânără de 26 de ani a angajat un asasin pentru 20.000 de dolari să-i ucidă părinții, în Australia. Cum s-a sfârșit planul diabolic

O tânără de 26 de ani din Australia a fost arestată după ce a a comandat asasinarea parinților ei, în schimbul sumei de 20.000 de dolari. Tânăra a fost demascată de un jurnalist britanic care efectua o cercetare în Dark Web, sau internetul ”ascuns”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.12.2020, 16:15

O tânără de 26 de ani a angajat un asasin pentru 20.000 de dolari să-i ucidă părinții, în Australia
O tânără de 26 de ani a angajat un asasin pentru 20.000 de dolari să-i ucidă părinții, în Australia - Profimedia Images
  • Femeia făcuse deja o plată de 6000 de dolari către asasin, semn că intențiile ei erau cât se poate de serioase.
  • Ea a fost arestată și părinții au fost informați cu privire la planul diabolic al fiicei lor.

Femeia de 26 de ani, din Canberra, a fost de acord să plătească 20.000 de dolari unui asasin recrutat de pe Internet pentru a-i ucide părinții, doi oameni de afaceri importanți în comunitate.

O parte din bani, 6.000 de dolari, au fost deja trimiși ”asasinului”, semn că intențiile tinerei erau cât se poate de serioase, spun polițiștii australieni.

Planul diabolic, demascat de un jurnalist

Întreg planul diabolic a fost descoperit de un jurnalist britanic care lucra la o serie de investigații pentru BBC, scrie The Independent.

În data de 7 decembrie, polițiștii au descins într-o suburbie din Canberra și au arestat-o pe tânără. De asemenea, anchetatorii i-au confiscat echipamentele de conectare la internet.

Ironia sorții face că asasinul recrutat să-i ucidă părinții nu exista, de fapt, totul fiind, de fapt, o mare fraudă. 

Țintele, doi oameni de afaceri proeminenți

Femeia este acuzată că a complotat uciderea părinților ei, ambii oameni de afaceri proeminenți, pentru câștiguri financiare.

Ea a fost acuzată de două acuzații de tentativă de crimă, incitare la crimă și acuzații de efracție și furt.  

Sergentul Beth McMullen a declarat despre acest caz că poliția a acționat rapid pentru a-i pune în siguranță pe părinții tinerei și pentru a obține detalii despre activitatea pe internet a fiicei și dosarele bancare.

„Credem că femeia a căutat ea însăși site-ul web și a făcut aranjamente pe acel site, contactând pe cineva prin intermediul Dark Web și efectuând plata”, a adăugat dna McMullen.

Părinții tinerei au fost „șocați” când au aflat de complot și au cooperat la anchetă, a adăugat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără de 26 de ani a angajat un asasin pentru 20.000 de dolari să-i ucidă părinții, în Australia. Cum s-a sfârșit planul diabolic