Antena Meniu Search
x

O utilizatoare TikTok a aflat că soţul său o înşală, după ce a observat un detaliu în fotografia pe care i-a trimis-o. "Acum este singur"

O utilizatoare TikTok şi-a dat seama că soţul său o înşală, după ce a observat un detaliu neaşteptat în fotografia pe care bărbatul i-a trimis-o.

de Monica Palade

la 17.02.2021, 22:50

O utilizatoare TikTok a aflat că soţul său o înşală, după ce a observat un detaliu în fotografia pe care i-a trimis-o. "Acum este singur" - Captura video TikTok

Utilizatoarea, cunoscută doar ca @shesough, a explicat că soţul său a plecat la casino şi a rămas peste noapte la un hotel. 

Bărbatul i-a trimis câteva fotografii cu el din baie. La o privire mai atentă, însă, femeia a observat ceva ce nu ar fi trebuit să se afle acolo şi şi-a dat seama imediat că partenerul său de viaţă nu era singur în camera sa. 

"Soţul meu mi-a trimis aceste fotografii încercând să arate cât mai drăguţ, dar am observat ceva şi acum este singur. Puteţi să vă daţi seama ce este?", a scris femeia, alături de două fotografii ale bărbatului făcute în oglindă. 

Detaliul care l-a dat de gol

În fotografii se vede şi o placă de păr, reflectată în oglindă. 

Clipul a fost vizionat de mai bine de patru milioane de ori şi a avut peste 13.000 de comentarii. 

Unii au ţinut să îl apere pe bărbat, spunând că placa de păr nu este ceva neobişnuit în hoteluri. Alţii au observat însă că soţul nu poartă nici măcar verighetă. 

"Am zărit placa imediat", "Bărbaţii chiar nu gândesc", "Placa de păr, Dumnezeule", au fost doar câteva dintre comentarii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O utilizatoare TikTok a aflat că soţul său o înşală, după ce a observat un detaliu în fotografia pe care i-a trimis-o. "Acum este singur"