Antena Meniu Search
x

ȘOCANT! Această femeie a găsit în punga de cumpărături ceva INCREDIBIL!

Proaspăt întoarsă de la un magazin de lux, o femeie a avut parte de surpriza vieții ei în momentul în care s-a uitat în punga de cumpărături.

Proaspăt întoarsă de la un magazin de lux, o femeie a avut parte de surpriza vieții ei în momentul în care s-a uitat în punga de cumpărături.

Căutând bonul fiscal, newyorkeza Stephanie Wilson a găsit în schimb în punga de la Saks Fifth Avenue un mesaj emoționant venit de la 11.000 km depărtare.

Este scrisoarea unui bărbat care pretinde că se află într-un lagăr de muncă forțată undeva în China. El este cel care a confecționat punga de cumpărături și îi semnalează clientei care a primit-o condițiile în care își desfășoară activitatea:

“Suntem tratați extrem de rău și muncim 13 ore pe zi ca sclavii ca să confecționăm aceste pungi în condiții de închisoare.” Scrisoarea se încheie cu cuvintele ”mulțumesc și îmi pare rău că te-am deranjat”.

Alături de scrisoare, în punga de cumpărături se mai afla și o fotografie a bărbatului care avea trecută pe spate o adresă de email.

Stephanie a contactat organizația Laogai Research Foundation, specializată în apărarea drepturilor omului în închisorile chinezești. Pentru că adresa de email nu pare să mai fie activă, aceștia nu au putut da imediat de urma bărbatului.

Fondatorul acestei organizații, Harry Wu, a petrecut la rândul său 19 ani într-o astfel de instituție de muncă silnică, denumită laogai. El este de părere că victima și-a asumat un mare risc scriind și trimițând acea scrisoare.

”Ești ținut în izolare până mărturisești apoi ți se mărește sentința, sau ești chiar condamnat la moarte”, a declarat Wu.

Anul trecut, o altă femeie din Oregon a găsit o scrisoare similară, care a ajuns în posesia ei după ce a făcut cumpărături de Halloween, relatează Huffington Post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ȘOCANT! Această femeie a găsit în punga de cumpărături ceva INCREDIBIL!