Antena Meniu Search
x

Pasiunea de cumpărături bate teama de coronavirus, în Marea Britanie

A fost sărbătoarea cumpărăturilor în Marea Britanie. S-au redeschis magazinele şi au fost imediat invadate de mii de oameni. Pentru toţi, reînnorirea garderobei a fost urgenţă zero după câteva luni de izolare. De la prosoape la pantofi, vânzările au explodat.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 23:38

Vezi și
  • Britanicii, din nou la cumpărături
  • Comercianții au luat măsuri speciale de siguranță

Boris Johnson, premierul Marii Britanii Cred că oamenii ar trebui să meargă la cumpărături şi să facă asta cu multă încredere!

Dorinţa premierului britanic s-a împlinit. În prima zi în care magazinele ş-au deschis uşile mii de oameni au dat năvală la cumpărături. Cozile s-au întins pe mai multe străzi.

Goana după reduceri a învins teama de coronavirus.

Comercianţii dau asigurări că pericolul de contaminare e minim.

Jace Tyrrell, CEO New West End Company - Am impus o mulţime de măsuri. Am stabilit zone de igienizare, am montat semne şi am desemnat persoane însărcinate cu respectarea distanţării sociale. Siguranţa este prioritatea noastră numărul unu!

Cei mai mulţi cliemţi şi-au reînnoit garderoba pentru serviciu şi au cumpărat haine pentru copiii care, în timpul carantinei, au crescut. Au fost vînzări cu 50 la sută mai mari decât în aceeaşi zi a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Pasiunea de cumpărături bate teama de coronavirus, în Marea Britanie