Antena Meniu Search
x

Un patron izbucneşte în plâns când îşi plăteşte angajaţii pentru ultima dată. „Sunt ultimii mei bani!”

Un patron izbucneşte în plâns când îşi anunță angajații că nu mai poate să le asigure un loc de muncă și că acum îi plătește pentru ultima dată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.04.2020, 14:22

Un patron izbucneşte în plâns când îşi plăteşte angajaţii pentru ultima dată - video Facebook
  • Ramon Sesma Coronado deține două restaurante și o firmă de contabilitate
  • Mexicanul s-a filmat pe Facebook in timp ce își anunță angajații că nu mai au un loc de muncă

Un patron izbucneşte în plâns când îşi anunță angajații că nu mai poate să le asigure un loc de muncă și că acum îi plătește pentru ultima dată.

”Sunt ultimii mei bani. Mă doare sufletul să vă spun că e ultima dată când vă plătesc. Nu mai aveţi unde să lucraţi”, este mesajul patronului.

Ramon Sesma Coronado este patronul a două restaurante şi o firmă de contabilitate care asigurau joburi în total pentru 80 de angajaţi, relatează elcomercio.pe.

Mexicanul s-a filmat pe Facebook cum îi anunţă în lacrimi pe angajaţi că afacerea la care a lucrat 30 de ani este distrusă şi nu-i mai poate plăti.

”Ce să fac? Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas? Îi dau guvernului taxe şi asigurare socială? Sau vi-i dau vouă” îi întreabă pe angajaţi, potrivit Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un patron izbucneşte în plâns când îşi plăteşte angajaţii pentru ultima dată. „Sunt ultimii mei bani!”