Antena Meniu Search
x

Patru surori, cu vârste între 80 și 90 de ani, s-au reunit prima oară de la începutul pandemiei cu ocazia vaccinării

Patru surori în vârstă, din New Jersey, Statele Unite ale Americii, nu au reușit să se întâlnească regulat, în timpul pandemiei de coronavirus, dar au făcut o excepție cu ocazia vaccinării anti-Covid-19.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 10.03.2021, 18:50

Patru surori în vârstă și-au făcut vaccinul la Inspira Health Medical Center
Cele patru surori au dorit să își facă împreună vaccinul - Facebook Inspira Health
  • Surorile au peste 100 de nepoți, strănepoți și stră-stră-nepoți.

Edith Camp, 96 ani, Bernice Cecil, 92 ani, Nora McDonald, 86 ani, și Rose Ramsey, în vârstă de 84 de ani, au primit a doua doză de vaccin Pfizer/BioNTech la Centrul Medical Inspira, în sudul Philadelphia.Cunoscute drept surorile Langley în copilărie, cele patru femei au apărut cu insigne la piept cu pozele celorlalte surori - Pauline Taylor, care nu a putut veni, și Doris Papiano, care a murit în 2011. 

„A fost ideea mătușii Bernice să își facă vaccinul împreună, ca să fie sprijin una pentru cealaltă, fiind ceva înfricoșător”, a spus o nepoată, pentru CNN. A durat ceva, dar o nepoată a reușit să aranjeze ca toate să își facă doza de vaccin în același timp. 

Nu au putut să stea foarte mult de vorbă, din cauza atenției media de care au avut parte, dar au fost de acord că personalul medical a fost drăguț. „Nu pot să cred că atâtor oameni le pasă de patru femei în vârstă care își fac vaccinul”, a spus Camp unei nepoate. 

Înainte de pandemie, cele cinci surori se vedeau cu regularitate și luau prânzul împreună cel puțin o dată pe lună. Iar acum sunt foarte încântate că în 10-14 zile se vor putea întâlni, după ce vaccinul a fost suficient în corpurile lor pentru a le oferi protecția maximă. Însă încă nu s-au hotărât dacă vor merge la casa uneia dintre ele sau chiar la un restaurant. 

Pe durata pandemiei au vorbit pe Facetime, dar nu s-au putut întâlni cu membrii familiei lărgite din februarie 2020. „Cred că cel mai greu le-a fost faptul că nu au putut să își vadă nepoții. Cred că este sfâșietor la acea vârstă să nu poți vedea pe nimeni din familia ta”, a spus Goldsmid, una dintre nepoate.

Cele cinci surori au peste 100 de nepoți, strănepoți și stră-stră-nepoți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Patru surori, cu vârste între 80 și 90 de ani, s-au reunit prima oară de la începutul pandemiei cu ocazia vaccinării