Antena Meniu Search
x

Ploi torenţiale şi ninsori puternice înainte de Crăciun

Ploi torenţiale şi ninsori puternice s-au abătut asupra Europei în Ajunul Crăciunului! În Franţa e cod portocaliu de ploaie, iar în Marea Britanie vântul a suflat cu 150 de kilometri pe oră, iar râurile au ieşit din matcă

Vezi și

Doi oameni au murit în Regatul Unit. 

Vântul a suflat cu până la 150 de kilometri pe oră în sud-vestul Angliei şi a doborât sute de copaci peste principalele rute de acces, dar şi peste liniile de electricitate. Zeci de mii de oameni şi-au petrecut noaptea în beznă.

Mai multe râuri au ieşit din matcă şi au luat două vieţi. Trupul neînsufleţit al unei femei a fost scos din ape la câţiva zeci de metri de casa acesteia. Iar un bărbat, neidentificat deocamdată, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut într-un râu.

Vremea a făcut prăpăd şi în Franţa. Un sfert din ţară e sub cod portocaliu de ploi. Vântul a suflat cu 120 de kilometri pe oră, iar valurile înalte s-au izbit cu putere de ţărm.

Un marinar rus a căzut peste bord în largul coastelor franceze şi nu a fost găsit nici până acum.

În italia ninsorile le dau emoţii oamenilor.

Meteorologii se aşteaptă ca stratul de zăpadă să ajungă la un metru în următoarele două zile. Ploile torenţiale şi ninsorile se vor abate şi peste Olanda, Belgia, nordul Germaniei şi Danemarca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ploi torenţiale şi ninsori puternice înainte de Crăciun