Antena Meniu Search
x

Polițistă beată criță, prinsă în timp ce făcea amor în toaleta secției

O polițistă pe jumătate dezbrăcată a fost prinsă în timp ce făcea amor cu un sergent, la beție, într-o secție de poliție din Manhattan, New York. Aventura i-a lăsat fără insigne și pistoale, iar acum riscă sancțiuni disciplinare sau chiar excluderea din poliție.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.01.2020, 11:56

Doi polițiști, prinși în timp ce făceau amor în toaleta secției
Brandi Sanchez, o locotenentă din cadrul NYPD, a fost prinsă în timp ce făcea dragoste cu un sergent - Facebook

O polițistă pe jumătate dezbrăcată a fost prinsă în timp ce făcea amor cu un sergent, la beție, într-o secție de poliție din Manhattan, New York. Aventura i-a lăsat pe amândoi fără insigne și pistoale, iar acum riscă sancțiuni disciplinare sau chiar excluderea din poliție.

Locotenenta Brandi Sanchez, în vârstă de 39 de ani, și sergentul Lambros Gavalas, de 46, au fost prinși "în flagrant" de colegi în timp ce făceau dragoste într-o baie folosită de personalul NYPD (New York Police Department).

Femeia are un copil și locuiește împreună cu un comandant de poliție, dar, potrivit unor surse din interiorul instituției, nu acesta era bărbatul alături de care a fost surprinsă în acțiune.

Departamentul de Poliție din orașul New York nu a negat informațiile, precizând că s-a deschis o anchetă internă.

Locotenenta era atât de beată, încât nu putea vorbi

Un polițist a fost cel care i-a observat pe Brandi Sanchez și Lambros Gavalas. "Ocupau un stand, aparent implicați în ceea ce credem că este o interacțiune sexuală", a declarat sergentul NYPD, potrivit unui raport citat de New York Post.

Bărbatul a părăsit apoi încăperea și a raportat apoi cele văzute, moment în care un alt locotenent din departament a intrat în toaletă și le-a spus celor doi să plece.

Conform sursei citate, Brandi mai avea doar cinci minute până termina tura. Din cauza stării de ebrietate, aceasta nu a putut fi chestionată imediat după incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Polițistă beată criță, prinsă în timp ce făcea amor în toaleta secției