Antena Meniu Search
x

Povestea româncei din India jefuită de doi bărbaţi care dau vina pe pierderea locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, în India, după ce au jefuit o româncă în momentul în care aceasta se îndrepta spre casă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 08:26

Poliţişti indieni în maşină
Poliţiştii indieni au rezolvat rapid cazul româncei jefuite - NDTV
  • Românca se îndrepta spre propria locuinţa în momentul în care a fost atacată de cei doi bărbaţi.

Arya Hardik, din districtul Vaishali, şi Kumar Sonu, din sudul oraşului New Delhi, au fost reţinuţi de forţele de ordine din Delhi după ce au jefuit o româncă.

Conform NDTV, Simona plecase de la locul de muncă şi se îndrepta spre locuinţa ei din cartierul Lajpat Nagar, în momentul în care a fost atacată de cei doi bărbaţi.

Simona se deplasa pe bicicletă, iar la un moment dat Arya şi Kumar, care se aflau pe un scuter, i-au tăiat calea. Bărbatul care se afla în spatele scuterului a împins-o pe româncă, iar cel care conducea scuterul a reuşit să-i fure geanta.

Românca a fost lăsată fără documentele personale. În plus, Simona mai avea în geantă 5.000 de rupii, echivalentul a aproximativ 2.500 de lei, dar şi alte bunuri personale.

Pe acelaşi subiect

Simona a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere. În baza informaţiilor oferite de româncă, dar şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii au reuşit să identifice scuterul utilizat de cei doi bărbaţi.

Ce au declarat indienii care au jefuit-o pe româncă în faţa anchetatorilor

În urma unor percheziţii efectuate în sudul oraşului New Delhi, cei doi atacatori au fost identificaţi şi reţinuţi. Poliţiştii au reuşit să recupereze trei telefoane mobile, geanta româncei şi 4.200 de rupii dintre cele 5.000 care se aflau în geanta Simonei.

S-a stabilit că cei doi bărbaţi au mai comis alte cel puţin două jafuri. În faţa poliţiştilor, Arya şi Kumar au precizat că şi-au pierdut locurile de muncă, din cauza pandemiei de coronavirus, şi au început să comită infracţiuni din cauza presiunilor făcute de iubitele lor care le cereau tot mai mulţi bani. Arya ar fi fost manager la o companie de produse lactate, iar Kumar lucra într-o companie software, înainte ca cei doi să-şi piardă locurile de muncă din cauza restricţiilor impuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Povestea româncei din India jefuită de doi bărbaţi care dau vina pe pierderea locurilor de muncă din cauza pandemiei de coronavirus