Antena Meniu Search
x

Preot "foarte aventuros cu doamnele" împuşcat în faţa unei biserici din Franţa, după ce s-a iubit cu o enoriaşă măritată

Un soţ gelos este acuzat de tentativă de omor, pentru împușcarea unui preot francez "aventuros", care s-a iubit în secret cu o tânără rusoaică, soţia agresorului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.11.2020, 16:59

Părintele s-a iubit cu o tânără rusoaică
Preotul grec a fost împuşcat în piept de două ori de un soţ gelos - Greek City Times
  • Preotul s-a implicat mai mult decât ar fi trebuit în viaţa enoriaşelor sale
  • Soţul uneia dintre femeile care i se destăinuiau l-a împuşcat

Soţul tinerei a fost acuzat de tentativă de omor, pentru că a împușcat luna trecută, la Lyon, un preot ortodox grec.

Agresorul, un cetățean georgian, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat recent şi acuzat, după ce l-a împuşcat pe preotul Nikolaos Kakavelakis, în vârstă de 52 de ani, pentru că s-a culcat cu soţia lui, au dezvăluit procurorii.

Preotul a fost împușcat de două ori, în piept, cu o pușcă cu ţeava tăiată, potrivit procurorului din Lyon, Nicolas Jacquet.

Victima a supravieţuit și a ieșit din comă la sfârşitul săptămânii. 

Atacul a stârnit inițial temeri cu privire la un nou act de teroare în Franța, împotriva unei ținte creștine, după ce s-a produs în urma unei serii de atacuri mortale din ultimele săptămâni, atribuite islamiștilor radicali.

Ancheta a arătat că motivele atacatorului au fost destul de diferite, după ce preotul s-a trezit din comă și a rostit numele atacatorului său. 

Părintele Kakavelakis, care este căsătorit, are doi copii și este preot la Biserica Buna Vestire de 12 ani, este "foarte aventuros cu doamnele", a declarat un investigator pentru Le Parisien.

Soţul gelos a recunoscut ulterior fapta și a spus polițiștilor că își dorise răzbunare, după ce a descoperit că preotul se culca cu soția sa.

 Cu toate acestea, el a susținut că a vrut doar să-și rănească rivalul, nu să-l omoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Preot "foarte aventuros cu doamnele" împuşcat în faţa unei biserici din Franţa, după ce s-a iubit cu o enoriaşă măritată