Antena Meniu Search
x

Foto Președintele CNN, Jeff Zucker, a demisionat după ce a refuzat să recunoască când a început o relație amoroasă cu o directorul de marketing al companiei

Președintele CNN, Jeff Zucker, a demisionat în cursul zilei de miercuri, după ce a a refuzat să recunoască o relație amoroasă cu o angajată a companiei.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.02.2022, 23:41

președintele CNN Jeff Zucker
Președintele CNN, Jeff Zucker, a demisionat după ce a refuzat să recunoască când a început o relație amoroasă cu o directorul de marketing al companiei - Shutterstock

Potrivit CNN, demisia lui Jeff Zucker intră în vigoare imediat. "Ca parte a investigației asupra activității lui Chris Cuomo la CNN, am fost întrebat despre o relație consensuală cu o colegă apropiată, cineva cu care am lucrat peste 20 de ani. Am recunoscut că relația a evoluat în ultimii ani. Mi s-a cerut să recunosc când a început dar nu am făcut-o. Am greșit. Ca rezultat, îmi dau demisia astăzi", a transmis el într-o notă internă. Cable News Network chiar a publica numele angajatei, Allison Gollust, directorul de makering al companiei. Acesta va rămâne în cadrul instituției media.

Relația a fost recunoscută și de partenera lui Jeff Zucker, care va rămâne la CNN

"Eu și Jeff am fost prieteni apropiați și parteneri timp de 20 de ani. Recent, relația noastră s-a schimbat din cauza COVID. Regret că nu am recunoscut-o la momentul potrivit. Sunt incredibil de mândră de activitatea mea la CNN și abia aștept să continui munca extraordinată depusă zi de zi", a precizat Allison Gollust. 

Jeff Zucker a preluat mandatul la CNN în 2013, când, arată sursa citată, observatorii mass-media consideratu că rețeaua traversa o criză de identitate.

CNN l-a concediat pe prezentatorul-vedetă Chris Cuomo pentru că şi-a ajutat fratele, acuzat de agresiune sexuală

CNN a anunţat, în luna decembrie a anului trecut, că l-a concediat pe Chris Cuomo pentru că l-a ajutat pe fratele lui, Andrew Cuomo, fostul guvernator al statului New York, în cazul acuzaţiilor de comportament sexual neadecvat, făcute de mai multe angajate.

Postul de televiziune a precizat că a încheiat colaborarea cu prezentatorul Chris Cuomo "cu începere imediată". Anunţul a venit după ce o firmă de avocatură a fost angajată să analizeze informaţii despre cum exact şi-a ajutat Cuomo fratele atunci când acesta a fost acuzat de hărţuire sexuală. 

"Nu este modul în care aş fi vrut ca timpul meu petrecut la CNN să se încheie, dar v-am spus deja de ce şi cum mi-am ajutat fratele. Aşa că permiteţi-mi acum să spun, pe cât de dezamăgitor este, că nu aş putea fi mai mândru de echipa de la «Cuomo Prime Time» şi munca pe care am făcut-o împreună la emisiunea de la CNN numărul unu pe cel mai competitiv interval orar. Le datorez totul şi îmi va lipsi acel grup de oameni speciali care a făcut o muncă realmente importantă", a transmis la acea vreme Chris Cuomo, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Președintele CNN, Jeff Zucker, a demisionat după ce a refuzat să recunoască când a început o relație amoroasă cu o directorul de marketing al companiei