Antena Meniu Search
x

Video Președintele Ucrainei a ieșit pe străzile din Kiev și a promis că apără poporul: "Slăvită fie Ucraina, slăviţi fie eroii!"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ieşit pe străzile Kievului, în semn de solidaritate cu poporul şi cu armata Ucrainei, pentru "a apăra Ucraina". Şeful statului era însoţit de premierul Denis Şmihal, precum şi de liderul partidului şi de preşedintele Cancelariei Preşedintelui, după cum a precizat chiar Zelenski, în videoclipul postat de către Biroul Preşedintelui Ucrainei.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 23:55

președintele Ucrainei Volodimir Zelenski
Președintele Ucrainei a ieșit pe străzile din Kiev și a promis că apără poporul: "Slăvită fie Ucraina, slăviţi fie eroii!" - Facebook

"Liderul partidului este aici, şeful Biroului preşedintelui este aici, premierul este aici. Cu toţii suntem aici să apărăm independenţa. Suntem aici să apărăm Ucraina", a fost mesajul lui Zelenski pentru poporul său, pentru armata ucraineană, pentru Rusia, cât şi pentru întreaga comunitate internaţională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Slăvită fie Ucraina, slăviţi fie eroii!", a declarat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Pe acelaşi subiect

Războiul Rusia - Ucraina e într-o fază critică. Potrivit autorităţilor ucrainene, aproape 3.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi, o informaţie negată de Moscova. Capitala Kiev a fost atacată cu rachete balistice, a declarat un consilier al Guvernului ucrainean, iar primarul oraşului a anunţat explozii lângă centrala electrică din Kiev.

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a fost de părere că el este ţinta numărul 1 şi a acuzat comunitatea internaţională că ucrainenii au fost lăsaţi singuri să-şi apere ţara. NATO, între timp, a activat Forţa de reacţie pentru a riposta la orice situaţie de "urgenţă" şi a cerut Rusiei să înceteze "imediat" operaţiunea militară din Ucraina.

De asemenea, Uniunea Europeană a fost de acord să îi adauge pe Vladimir Putin şi pe ministrul rus de Externe Serghei Lavrov pe lista persoanelor sancţionate.

Volodimir Zelenski rămâne în Kiev: "Ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață"

Volodimir Zelenski le-a spus liderilor europeni, joi noaptea, că rămâne la Kiev și că își va păstra familia în Ucraina. 

"Ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață​. Rămân în Capitală, stau cu oamenii mei. În timpul zilei, am purtat zeci de discuții internaționale, am gestionat direct țara noastră. Și voi rămâne în capitală", a spus Zelenski. "Familia mea este în Ucraina. Copiii mei sunt și ei în Ucraina. În familia mea nu sunt trădători. Ei sunt cetățeni ai Ucrainei. Dar nu am dreptul să spun unde sunt acum", a spus președintele Ucrainei.

Zelenski a explicat că "inamicul m-a marcat ca ținta numărul unu", familia sa fiind numărul doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Președintele Ucrainei a ieșit pe străzile din Kiev și a promis că apără poporul: "Slăvită fie Ucraina, slăviţi fie eroii!"